abartmıyorum 20 dakikadır kakamolitan'a gülmekteyim ya
ama ya durum ciddiyse?bence bunu bi doktorla görüşmenizde fayda var.
Kakamolitan =D oldu olacak kakamohikan, son mohikandan sonraki =P Şaka maka doktora götürün. Bizim de bir Türkçe hocamız vardı. Anneannesi öldükten bir hafta sonra komşusunun çocuğu olmuş. Kız 6 yaşına geldiğinde adama anneannesi gibi konuşuyormuş falan. Reankarnasyon bu olsa gerek ?
cosmopolitan
Bi tuhaflık olduğu kesin, Kaka yı söylemek daha kolay Kakamolitan diyo Ciddiyim bi video çekip youtube a koy tıklanma rekoru kırarsınız...
ulan yazıyı ve yorumları okudum gülmekten az kalsın yere düşüyodum. salondada misafirler uyuyo uyandılar mı acaba
o çocuk seçilmiş çocuk binlerce yıldır bu cocugu bekliyorduk kehanet sonunda doğrulandı
Ketto Plazma. Bismillah. Gugıl bile bulamadı.
Yeğenin buna benziyor bence. Femili gaydaki çocuk
Sana söylediği herşeyi çeviriyodum sayfayı yenileye bastım gitti hepsi
Ama söylediği herşeyin hemen hemen bi anlamı var ve hepsi FARKLI DİLLERDE bi kelimeyi ayrı yazdım sadece bi tanesinde hangisiyi hatırlamıyom.
Google çeviriciye gir çevir (Dil Algıla)
Kakamolitan iyimiş.
normal bence yeni yeni konuşmayı öğreniyor çocuk..
aşağıdaki youtube videosundada benzer bir bebek var. :)
Bu akşam sokaktaki bir kediye sırf canım istiyor diye usulca yaklaşıp ketto plazma dedim. Pişman değilim. Yine yapıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: İlahi Morluk
Bu akşam sokaktaki bir kediye sırf canım istiyor diye usulca yaklaşıp ketto plazma dedim. Pişman değilim. Yine yapıcam.
Hocam öldürdün beni
quote:
Orijinalden alıntı: DayWalker7
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Enteresan.
bi filmde bi çocuk vardı garip bi şekilde enterasan diyodu o geldi aklıma gülmekten gözümden yaş geldi
VizonTele
quote:
Orijinalden alıntı: kocaelisporLu
Hamit'in surata bak
quote:
Orijinalden alıntı: dorhug
quote:
Orijinalden alıntı: Necessa®i
Açıkcası ben biraz korkuyorum mesela kedilere, Ketto Plazma diyor, Kakasını yapınca kakasını göstererek, kakamolitan diyor, köpeklere kimkinatakssıs diyor, oyuncak ayıya rikuride diyor, insan duyunca çok şaşırıyor, ya yabancı biride gelmedi yanına saçma sapan öğretecek, nasıl oldu bu