Şimdi Ara

Aboneligimi iptal ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben dsmarttan hic hizmet alamadim bugun iptal ettim 64 lira kesiceklermis .esas sorum su kafamda 3 tane servis saglayici var ama kararsizim turk telekom taahüdü bozma bedelini karsilar mi?sorunsuz ve hizli sekilde hizmet almak istiyorum . Aklimda vodafone superonline ve tt var. Hangisini seceyim sorun yasamak istemiyorum bir daha .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therenos -- 7 Eylül 2016; 11:44:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tt kuruş karşılamaz. superonline ve vodafone 120 liraya kadar karşılar. tabi bu karşılama nakit olarak olmuyor, kendi gönderecekleri faturadan düşüyorlar
  • sorun yaşamak istemiyorsan maalesef tt bağlatmalısın
  • SOL tavsiye ederim mhleri son derece ilgili. TT gibi insanı dövercesine neden aradın tarzında konuşmuyorlar.

Turkcell kalitesini tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

SOL tavsiye ederim mhleri son derece ilgili. TT gibi insanı dövercesine neden aradın tarzında konuşmuyorlar.

İlk baglattigimda yok sinyal gelmiyor yok ip almiyor port arizasi filan cikartmasinlar yeter hocam aktivasyon oldugu gibi sorunsuz baglaniyormu bide kendi teknik servisleri var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Biutiful

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

SOL tavsiye ederim mhleri son derece ilgili. TT gibi insanı dövercesine neden aradın tarzında konuşmuyorlar.

İlk baglattigimda yok sinyal gelmiyor yok ip almiyor port arizasi filan cikartmasinlar yeter hocam aktivasyon oldugu gibi sorunsuz baglaniyormu bide kendi teknik servisleri var mi ?

Telekom bakıyor bina da olan ankastreye kadar ondan sonraki iç tesisat bina içi size ait. Kurulum için servisten geliyorlar modem kurulumu sözleşme imzalattırıp gidiyorlar.

Benim iç tesisatımı kendim hazırladığımdan SOL dan gelenler sadece modemi bağladılar.

Sinyal gelmiyor vs. derlerse iç tesisatınızı kontrol edeceksiniz herşey doğru ise ankastrenize kadar arıza kaydı açtıracaksınız net yok diye bu sırada modemin kapalı durmasını öneririm telekomdan gelmeleri için. Bende sorun olmadı. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

sorun yaşamak istemiyorsan maalesef tt bağlatmalısın

4 gündür internetim yok. Ttnet bu arada. Adamlara hızım yavaş diye arıza kaydı açtim,gelip bina girişinde hattımı sökmüşler ertesi gün, öyle bırakmışlar. Beni arıyorlar bizim hatta sorun yok diye birde. E dedim komple sökmüssünüz biz geldiğimizde öyleydi diyor. Telefoncu çağırdık hattı benim dairenin hatta bağlattık sinyal yok. Aradım yine bunları kayıt filan, ben arıayı açıyorum 10 dakika sonra arızanız incelendi diyor. 4 gün oldu, istediğim tekşey de hızımın kontrol edilmesiydi. En sonunda bugün o kadar delirdim ki bildiğin subeyi basmaya gittim, taşınmışlar binadan, yoksa çok pis karıştıracaktım içerisini artık kavga gürültü gözüm dönmüştü.

Ben bu kadar lanet bir firma görmedim. Sözleşme iptali için 580 TL istedileri hak hukuk yollarını arıyorum, avukat bir tanıdık var hizmet veremediklerini noter den onaylatıp bakıcaz olmadı davamıza.

Şu sözleşme işini halledeyim, bir daha bunların kapısından girersem orda geberip giderim inşallah.

Söyleyecek çok şey varda yazarsam forumdan ucururlar birde bu beceriksizlerle mahkemelil oluruz hakaretten.

Tez zamanda batmaları temennilerimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

sorun yaşamak istemiyorsan maalesef tt bağlatmalısın

4 gündür internetim yok. Ttnet bu arada. Adamlara hızım yavaş diye arıza kaydı açtim,gelip bina girişinde hattımı sökmüşler ertesi gün, öyle bırakmışlar. Beni arıyorlar bizim hatta sorun yok diye birde. E dedim komple sökmüssünüz biz geldiğimizde öyleydi diyor. Telefoncu çağırdık hattı benim dairenin hatta bağlattık sinyal yok. Aradım yine bunları kayıt filan, ben arıayı açıyorum 10 dakika sonra arızanız incelendi diyor. 4 gün oldu, istediğim tekşey de hızımın kontrol edilmesiydi. En sonunda bugün o kadar delirdim ki bildiğin subeyi basmaya gittim, taşınmışlar binadan, yoksa çok pis karıştıracaktım içerisini artık kavga gürültü gözüm dönmüştü.

Ben bu kadar lanet bir firma görmedim. Sözleşme iptali için 580 TL istedileri hak hukuk yollarını arıyorum, avukat bir tanıdık var hizmet veremediklerini noter den onaylatıp bakıcaz olmadı davamıza.

Şu sözleşme işini halledeyim, bir daha bunların kapısından girersem orda geberip giderim inşallah.

Söyleyecek çok şey varda yazarsam forumdan ucururlar birde bu beceriksizlerle mahkemelil oluruz hakaretten.

Tez zamanda batmaları temennilerimle.

Al iste bende bundan korkuyorum :/ ugras dur parasiyla alamadigimiz hizmet

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardesim an itibariyle dsmart kapatildi . Yarin artik bi yere basvurucam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.