duduğuma göre internet 2010 kadar gidebilirmiş yanisitem çökebilirmiş tgrthaberde gördüm
walla billa şaka yok öle yazdı
gitmez gitmez korkma
evet bende ögretmenimden duydum 2010 da internet cok yavaslickmis mesela youtube girdigimizde bir video izledigimizde acilmasi icin 10dk beklicemisiz trafik cok yogunlasmis önüne gelen internet actiriyomus
O haber kanalı hayatımda gördüğüm en yanlı kanal. söylediği haberlerin 1tanesine bile inanmadım,inanmamda.
Bene olayı biliyom Zaman gastesinde okudm 2010 a kadar 54 milyar $ veya 44 milyar $ yatırım yapılmassa çökecekmiş sistem yavaşlamıcakmış direk gidicek
zatan full kâra çalışıyorlar
Bu haber doğruysa İnternet Cafe işletenler yandı
quote:
Orjinalden alıntı: white_wolf_
duduğuma göre internet 2010 kadar gidebilirmiş yanisitem çökebilirmiş tgrthaberde gördüm
dualarım kabul oluyor işşallah kesilir
quote:
Orjinalden alıntı: white_wolf_
vallaha billaha türkiye de kargaşa çıkar bütün srocular ben de dahil ttnet bayilerinin bombalarız deil mi önüne gelene nie internet verionuz die
quote:
Orjinalden alıntı: Exadusthebest
Bene olayı biliyom Zaman gastesinde okudm 2010 a kadar 54 milyar $ veya 44 milyar $ yatırım yapılmassa çökecekmiş sistem yavaşlamıcakmış direk gidicek
O PARAYI NERDEN NE YAPCAKLAR
böyle birşey olamaz.olursa türktelekom iflas eder
quote:
Orjinalden alıntı: _deadmaster
böyle birşey olamaz.olursa türktelekom iflas eder
türktelekom değil dünya ağı deniyor, hem türktelekomun iflası bişey değiştirmez biri gider biri gelir.
İnternette kullanılan alanların hayvani büyümesi sanal ağın yükünün artmasındandolayı bu hızla giderse ağlar çökebilirmiş ki banada mantıklı geliyor zaten bi şu internet bide küresel ısınma yaktı bizi.
huy anasını gitemz herhalde 2010 kadar
2010 o yıla kadar biz ne yapcaz sro suz abooooo
(bırakmak için fırsat)
quote:
Orjinalden alıntı: selo_sro
quote:
Orjinalden alıntı: Exadusthebest
O PARAYI NERDEN NE YAPCAKLAR
44Milyar $ dediğiniz ne ki yahu. El kiri. Çok rahat toplanır o para merak etmeyin. Ayrıca 2010 dan önce internete müdahale edilir ve internet kurtarılır. İnternetin çökme sebebi dünya çapına IP dağıtan Amerika merkezli şirketin IP-4 yazılımı kullanması. IP-6 ya geçtiğinde sorun düzelecek
not: IP-4 ve IP-6 ifadelerindeki "6" ve "4" ten tam emin deilim. 5 ve 7 de olabilir. Tam hatırlamıyorum
türk telekom un yıllık kazancının yani net karının yaklaşık olarak 2 milyar dolar olduğunu düşünürsek ayrıca türk tele komun özelleştirildiğini ve telekominikasyon nun tekelden özel sisteme geçtiğinide düşünürseniz 44 milyar dolarlık yatırım bişey değil. (ihale işlerinden anlayanlar anlamıştır dediğimi)
ikincisi 2008 in yaz aylarında yapılırsa (türkmenistan üzerinden) 2010 da yapılırsa da (konya ya kurulacak uzay üstünden) türkiyenin yeni uydusu gönderilicek uydu iletişim ve askeri amaçlarda yüksek donanımlı olacakmış.
üçüncüsü her yeni güncelleme geleceği zaman böyle dünyanın sonu geldi diye bağıran teknolijiden anlamayan geri kafalılar çıkar (örnek : milenyumda bilgisayarların hepsi bozulacak diyenler gibi)
ya tgrt habere inanmayın okullar tatil diil dedi özellikle vurguladı gitim okula dediler sne malmısın bütün haberler tatil dedi uyuyonmu dediler eğer kanal d cnn türk haberturk fln sölerse ozman inannırım
Ya ne gitcek be.Benim babamda orda çalışıo .Grev bitince herşey düzelir.Hem o parada telekomu alanlar için çok cüzi bir miktar.Bişicik olmaz.
Olay bizim telekomla alakalı değil allahıma bin şükür,,,
Değil milyar dolar üç beş kuruşluk iş olsa yinede telekoma güvenmem iş teslim etmem,,, nede olsa ADSL arızasını elindeki seyyar telefonla onarmaya kalkıp numara çevirdiğinde " işte bak çalışıyo " diye havalara giren , ama abi benim telefon zaten çalışıyo internet yok dediğinde anlamamak için ısrar eden zihniyete böyle bi alt yapıyı teslim ettiğinizi düşünsenize......
Çökmez birşey olmaz kuru gürültü takmayın kafanıza :)