Şimdi Ara

about core 2 duo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yavvv core 2 duo nun FSB si 1066 olması gerekmiyo mu? bazı ürünlere bakıyorum hem core 2 duo diyo hem de FSB sini 667 söyliyo. bunlar bizi kandırmaya mı çalışıyo yoksa ben mi yanlış biliyorum...
    örnek1: Intel® Core™2 Duo işlemci T7200 ( 2 x 2.0 GHz, 4 MB Cache, 667 Mhz FSB, 64 bit )(monster)
    örnek2:
    ASus F25J CORE2 DUO 1,83GHZ --------><>>>>>> bunun da 667 mhz
    . .
    . .
    . .
    .
    .

• Merhabalar,

Bir yanlislik yok hocam, Core 2 Duo'lar 667MHz FSB'ye sahipler, 2 ya da 4 MB L2 Cache'e sahipler modeline gore de .
  • 1066mhz fsb olanlar masaüstü için olan modeller e6300 e6600 vs dizüstü için olan modellerde 667 mhz
  • 1066 mhz olanalr 2007 nin ilk çeyreği çıkacak
  • "about ...."
    nedir bu "about" yaa ??!!!

Önce bir TÜRK gibi konuşmayı/yazmayı öğren, sonra soru sor...
  • cevaplarınız için teşekkürler.
  • Kotiledon
    tepkin doğru
    fakat üslup yanlışşş
    neyse canın sağolsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kotiledon

"about ...."

tebrik ederim arkadaşım çok güzel bir yaklaşım resmen benliğimizi kaybediyoruz...bir de bazıları yokmu güzel yerine güsel falan yazıyorlar resmen tilt oluyorum.biz türküz ve türk milletiyiz kimsenin sizi yozlaştırmasına izin vermeyin hiçbirşey'e de özenmeyelim lütfen!!!
  • sıkıyorsa sorunu da ingilizce sor da görelim ingilizce bilgini arkadaşların tepkileri çok haklı,hülya avşarlaşmayalım lütfen...
  • 2007 de 800 hızında notebook işlemcisi 1333 hızında masaüstü işlemci çıkacak
  • neyse arkadaş anlamış hatasını bence yapmaz birdaha (izmireden antalyaya geldim kızacak havada değilim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunpul

quote:

"about ...."

tebrik ederim arkadaşım çok güzel bir yaklaşım resmen benliğimizi kaybediyoruz...bir de bazıları yokmu güzel yerine güsel falan yazıyorlar resmen tilt oluyorum.biz türküz ve türk milletiyiz kimsenin sizi yozlaştırmasına izin vermeyin hiçbirşey'e de özenmeyelim lütfen!!!

peki "tilt olmak" nedir arkadaşım? bari onu açıkla da öyle at havanı "türkçeyi düzgün kullanıyorum" diye

• quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

quote:

Orjinalden alıntı: altunpul

quote:

"about ...."

peki "tilt olmak" nedir arkadaşım? bari onu açıkla da öyle at havanı "türkçeyi düzgün kullanıyorum" diye

Forumda 1 kişiyle tartışmaya girdim. Her ne kadar monitör arkasından delikanlılık yapmayı sevmesem de hassas noktama denk geldi.

Tilt olmak dilimize girmiş bir sözcüktür tıpkı email yerine elmek, dvd'ye optik veri diski dememek gibi birşey bu..

Bilgisayar forumundayız herkes alışkanlıktan ve dilimize girdiği için "Ram, Hard Disk, Printer, Scanner vs."li kullanır. Ama about core 2 duo ? yazmak abesle iştigal etmekten başka hiçbirşey değildir.

• bak güzel arkadaşım benim de kimseyle tartışmaya girmek gibi bir niyetim yok ve kesinlikle tilt olmak kelimesinin dilimize girdiğini falan da düşünmüyorum. dvd yerine optik sürücü diski gibi terimler de türetilebilir ancak biz onları bu isimleriyle öğreniyoruz ve bu şekilde bilincimize yerleşiyor. dünyanın neresine gidersen git onun adı dvd. ancak ben arkadaşın annesinin babasının küçükken ona sinirlenmek kelimesi yerine tilt olmak kelimesini öğrettiğini hiç ama hiç zannetmiyorum. sadece kendi seçimi. diyecek birşeyim de yok canı ne isterse onu yapsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

bak güzel arkadaşım benim de kimseyle tartışmaya girmek gibi bir niyetim yok ve kesinlikle tilt olmak kelimesinin dilimize girdiğini falan da düşünmüyorum. dvd yerine optik sürücü diski gibi terimler de türetilebilir ancak biz onları bu isimleriyle öğreniyoruz ve bu şekilde bilincimize yerleşiyor. dünyanın neresine gidersen git onun adı dvd. ancak ben arkadaşın annesinin babasının küçükken ona sinirlenmek kelimesi yerine tilt olmak kelimesini öğrettiğini hiç ama hiç zannetmiyorum. sadece kendi seçimi. diyecek birşeyim de yok canı ne isterse onu yapsın.

Yanlış anlama beni.. En nefret ettiğim şeylerden bir tanesidir sanalda birileriyle atışmak. Fikrimi söyledim. Kusura bakma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.