Yeni aldığım Abra A5 v13.1 bilgisayarımda internete bağlanma sorunu yaşıyorum. Şöyle ki, bilgisayarımın ayarlar ekranından wifi kısmına geldiğim zaman wifi kapalı görünüyor ve açmak için switch butonuna tıkladığım zaman da açmıyor. Kablolu olarak ta telefonumu bağladığım zaman aynı şekilde sorun yaşıyorum ve internete bağlanamıyorum. Bilgisayarımda aygıt silme yeniden ekleme işlemini birkaç kez yaptım, intel'in sitesinden son sürüm yazılımını indirip kurduğum halde çalışmadı.
Not: İşletim sistemim Wİndows 10
quote:
Orijinalden alıntı: mrkaan16
Yeni aldığım Abra A5 v13.1 bilgisayarımda internete bağlanma sorunu yaşıyorum. Şöyle ki, bilgisayarımın ayarlar ekranından wifi kısmına geldiğim zaman wifi kapalı görünüyor ve açmak için switch butonuna tıkladığım zaman da açmıyor. Kablolu olarak ta telefonumu bağladığım zaman aynı şekilde sorun yaşıyorum ve internete bağlanamıyorum. Bilgisayarımda aygıt silme yeniden ekleme işlemini birkaç kez yaptım, intel'in sitesinden son sürüm yazılımını indirip kurduğum halde çalışmadı.
Not: İşletim sistemim Wİndows 10
Dostum klavyende wi fi yi kapatma kısayoluna yanlışlıkla basmış olabilirsin. Bendeki monster da FN + F4 kombinasyonu yapıyor bunu. Wi fi yi kapatıyor ve elinle de açamıyorsun. Klavyeden bu kombinasyonu tekrar yapınca düzeliyor. F tuşlarının üstündeki sembollere bak. İnternetle ilgili olduğunu düşündüğün bir tanesi varsa FN tuşuna basarak bir dene
3 yıl ömrü kalan adam
kullanıcısına yanıt
Dostum çok teşekkür ederim muhtemelen sorunum o fakat pc arkadaşımda olduğu için şu an bakamıyorum
quote:
Dostum çok teşekkür ederim muhtemelen sorunum o fakat pc arkadaşımda olduğu için şu an bakamıyorum
Denemek lazım. Sonucu haber edin.
3 yıl ömrü kalan adam
kullanıcısına yanıt
Sorun çözülmüş. Çok teşekkür ederim
quote:
Sorun çözülmüş. Çok teşekkür ederim
FN + F4 yapınca mı düzelmiş ?
Aynen öyke düzelmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme