Şimdi Ara

Abra A5 v5 Serisi ve Abra A7 V6 serisi HOTKEY güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
3
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Abra serisi A5 v5 ve Abra A7 v6 serisi kullnıcıları için genel HOTKEY güncellemesi Resmi olarak Clevo sitesi linki ve Wetransfer linkinden indirebilirsiniz.

Mavi Ekran hatası alanlar bunu denemesi ve görüşlerini paylaşmasını rica ediyorum

Öncelikli olarak Cihazdaki HOTKEY ve TOUCH PAD sürücünü kaldırınız cihazı yeniden başlatınız. Daha sonra Önce bu linkten indirdiğiniz Hotkeyi daha sonrada Cd ile gelen Touchpad sürücüsünü kurup denemenizi tavsiye ediyorum.

Clevo Link :ftp://cftp.clevo.com.tw/N1xxSD/OTHERS/Hotkey.zip

WeTransfer Link :http://we.tl/8FRR7mOqnZ

UserCloud link :https://userscloud.com/9vitdtvc188p

• Denedim, hala mavi ekran veriyor.
    Hotkey sildiğimde de mavi ekran veriyordu. Touchpad silip hotkey bıraktıgımda da mavi ekran veriydu. Yani her iki driverdada sıkıntı vardı.
    Tek çözüm touchpad driverına güncelleme gelmesi.
  • Benimkide mavi ekran veriyor aceba bundandmıdır .
  • hotkeyi güncelledim hergün gelen mavi ekran 3 gündür gelmedi sadece güncelleme yaptım birşey silmedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

hotkeyi güncelledim hergün gelen mavi ekran 3 gündür gelmedi sadece güncelleme yaptım birşey silmedim .

gerçekten böyle kronik sorunlar var mı ya?Çözemediniz mi sorununuzu servisle falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

hotkeyi güncelledim hergün gelen mavi ekran 3 gündür gelmedi sadece güncelleme yaptım birşey silmedim .

gerçekten böyle kronik sorunlar var mı ya?Çözemediniz mi sorununuzu servisle falan?

Hocam servisle görüşmedim , kronik bir sorun değil muhtemelen win 10 ile sorun kalmaz veya touchpad ve hotkey driverini kaldırınca sorun kalmayacaktır.
  • Sorun devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBerkO

Sorun devam ediyor mu?

2 gündür yok bi driver kaldırdım ama hangisi bilmiyorum .
  • Son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Son durum nedir?

hala veriyor mavi ekran arastırdım net bir sonuc bulamadım win 10 ile bu sorun cozulur
  • Windows 10 kullananlarda durum nedir?

• quote:

Windows 10 kullananlarda durum nedir?

Emin değilim , kurmadım daha win 10 kuran biri cevap verirse daha mantıklı olur , ben sadece tahmini söyledim .
  • Win10'da hotkey sıkıntısı bulunmamakta. Driverlardan sadece Sound Blaster Cinema 2'de ayar yapmanız gerekiyor o da çok basit. Forumda konusu yer almakta.
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Sorun kalmamasına sevindim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.