Şimdi Ara

Abra A7 V6.5 mi MSI GL72 6QD-077XTR mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Fiyat performans ve KALİTE olarak bakıldığında iki pc arasındaki tek fark 8gb ram ve 240GB M.2 Sata SSD gibi görünmekte.
    bir kaç yerde okudum hatta dün bir arkadaşın monster de de gördüm kasada soyulma renk defarmasyonu gibi sorunları var gibi.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-5.html#.WIxUWWuLSUk

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gl72-6qd-077xtr-i7-6700hq-16gb-128gb-ssd-1tb-2gb-gtx950m-173-freedos-pmu352012

ürünlerin ikiside aynı fiyat ama msi daha kaliteli bir kasaya sahip gibi. kullanıcıların da yorumlarını alabilirmiyiz

• Hocam 2 laptop arasında sadece o 2 fark yok. Msi da 950m ekran kartı var monster da 960m var monsterın 950 m ekran kartı olan modeli çok daha ucuz. Ayrıca 2 gb ekran kartı msi ın. Bir de mai gl 72 serisinde 6qf dışındaki modellerinde tek fan olduğunu okumuştum. Geçen 20 gün önce aldım ben de laptop o yüzden araştırmıştkm sen de o konuya bi bak istersen yanlış bilgi de vermek istemem ama bildiğim kadarıyla senin elindeki laptop msi tek fanlı. Aydınlatmalı klavyesi yok 2 gb 950 m ekran kartı var ve ssd ile ram farkı. Bunlar benim bildiğim 2 laptop arasındaki farklar.

Monster ın kasasına gelince. 1 yıldır elimde olan bi laptop linkteki laptop ev arkadaşımın ben de kullandım hiç sorulma yok kasa çok fazla parmak izi tutuyor renk değişimi de yok.

Ama bu söylediklerimi monster alman için söylemiyorum sadece soruna yardımcı olabilmek için söylüyorum. İyi araştır sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa.1446 -- 29 Ocak 2017; 2:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı fiyatlara gtx 1050 li laptoplar çıkmış onlara bakın
  • @kingocd dell i bedava verseler almam onerin icin tesekkur ederim.

@Ras0 link verebilirmisin.

@muatafa.1446 aciklamalar icin tesekkur ederim. Peki monsterin bu modelinde ciftfan varmi turbobos var mi. Ultrada oynarken isinma varmi arkadasi bu konu hakkinda yorum yapabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.