Hocam benim kan uyuyor ama yas 15 verebilir miyim?
Up
quote:
Orijinalden alıntı: The Witcher
Hocam benim kan uyuyor ama yas 15 verebilir miyim?
18 yaş altı kan veremiyor. Yinede sağol kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: Big Turtle
"İstanbul kartalda bypass ameliyatı olacak babam için ABrh- kana ihtiyacımız vardır. Büyük ihtimal bu akşam girecek ameliyata. Akşama kadar 1 kişi daha bulmamız gerekiyor. Yardımcı olmak isteyen forum üyelerine tel numarası verip görüşebiliriz. Şimdiden çok teşekkürler."
@Xoßi Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Hocam kan uyuyor benim ama 15 yasindayim sıkıntı olur mu?
18 yaş altı veremiyor. Ama yakınlarınızda uyan mutlaka vardır. Bizde 3 kişi var ama akraba diye almıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Xoßi
18 yaş altı veremiyor. Ama yakınlarınızda uyan mutlaka vardır. Bizde 3 kişi var ama akraba diye almıyorlar.
Tekrar merhaba. 3 kişiden 2sini bulmuştuk bugün bir kişi daha bulduk. Fakat bu kez babam ameliyata girdikten sonra diğer bulduğumuz 2 kişiden biri vazgeçti kan vermekten. 1buçuk 2 saate kadar 1 kişi daha bulmam gerekiyor. ABrh- grubu kartal yakınlarında kan verebilecek 1 kişi lazım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
yukarı geçmiş olsun
Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin..
quote:
Orijinalden alıntı: thestell
yukarı geçmiş olsun
Alıntıları Göster
yukarda kalsın onu bi el atında kardeşim bi arkaşta demiş taksicilere söyleyin onlar telsizle soruyolar kendi aralarında bulunabiliyor.radyoya başvurun ve internete çok site var kan bağışıyla ilgili oralara bakmanızı tavsiye ederim bizde öyle bulmuştuk ama bende soruşturıcam yakınlarımda var mı die. herkes bi el atsın arkdaşlar şu olayı çözelim hemen bi
quote:
Orijinalden alıntı: memoreis01
yukarda kalsın onu bi el atında kardeşim bi arkaşta demiş taksicilere söyleyin onlar telsizle soruyolar kendi aralarında bulunabiliyor.radyoya başvurun ve internete çok site var kan bağışıyla ilgili oralara bakmanızı tavsiye ederim bizde öyle bulmuştuk ama bende soruşturıcam yakınlarımda var mı die. herkes bi el atsın arkdaşlar şu olayı çözelim hemen bi
Sağolasın. Gerekli yerlere gittim fakat radyo aklıma gelmemişti. Bi yerden çıkacak mutlaka ama bakalım.
quote:
quote:
Sağolasın. Gerekli yerlere gittim fakat radyo aklıma gelmemişti. Bi yerden çıkacak mutlaka ama bakalım.
Alıntıları Göster
inş yardımcı olabiliriz ve hemen hallur herkes yaysa konuyu kendi çevresine daha kolay blunur geçmiş olsun ve benimki uymuyor die geçmeyelim bakın dünden beri bulunamıyormuş el atalımde artık bulalım kanı.
quote:
inş yardımcı olabiliriz ve hemen hallur herkes yaysa konuyu kendi çevresine daha kolay blunur geçmiş olsun ve benimki uymuyor die geçmeyelim bakın dünden beri bulunamıyormuş el atalımde artık bulalım kanı.
Evet tek tek bulunabileceğini zannetmiyorum artık. Gören herkes etrafındakilere sorup soruşturması gerekiyor. Yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.
quote:
Tekrar merhaba. 3 kişiden 2sini bulmuştuk bugün bir kişi daha bulduk. Fakat bu kez babam ameliyata girdikten sonra diğer bulduğumuz 2 kişiden biri vazgeçti kan vermekten. 1buçuk 2 saate kadar 1 kişi daha bulmam gerekiyor. ABrh- grubu kartal yakınlarında kan verebilecek 1 kişi lazım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yakınlarımda yok biliyorum. Zaten çok az bulunuyor. Üniversite gruplarımda paylaştım. Umarım bir an önce bulunur. Geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: RoadRunner34
Yakınlarımda yok biliyorum. Zaten çok az bulunuyor. Üniversite gruplarımda paylaştım. Umarım bir an önce bulunur. Geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
Uplansın... Umarım bulursunuz... Geçmiş olsun.
Up
quote:
Orijinalden alıntı: Bearty
Up
upup
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
upup
Alıntıları Göster
upup
quote:
Orijinalden alıntı: RoadRunner34