Şimdi Ara

ABS Çok sık devreye giriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ABS fren mesafesini kısaltmazcılar gelmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

Bahsettiğim olay ne sert dönüşlerde ne de kumlu, çakıllı yolda oluyor. Aksine tertemiz yolda bile yaptığı oluyor.

@C4_1400
    O dediğinizi yapan bir valf olması lazım. Belki ondadır sorun. Ama dediğim gibi düz yoldayken sorun yok.

Düz yolda yapmayabilir. Muhtemelen arka tekerlerden biri boşa çıkınca yapiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatiyorum lakin son bir haftadir cok dusuk hizlarda arac abs ye dusuyor. 3.defadir bugunde hizim 10-20 km ya var ya yok yine abs devreye girdi sorun balatalardanmidir. lastikler yeni sayilir 1.5 senelik michelin 20.000 km falan olmustur.

• Lastikler bitmiş okeye dönüyor. Kış lastiğı takılmalı.

• ttfvol kullanıcısına yanıt
    lastiklerinizden biri inmis olabilir mi?
    basinclar esitse sensorlere baktirin.
  • carretera C kullanıcısına yanıt
    Dikkatli bakmadim ama bi kac yerde fren ayarlarindanda yapabilecegini okudum. İlk once fren ayarlarina disklerine balatalarina baktirip ayar yaptirayim sonrada bi rot balansa sokayim. İhmale gelmez korktum acikcasi canimiz yanmasin.

• ttfvol kullanıcısına yanıt
    Mutlaka baktirin.Lastik havasinin da soyle bir etkisi olur. Eger ciddi iniklik olursa inik lastigin capi kuculur malum. Iki teker arasinda fren esnasinda tur farki olursa da arac kizakladigini dusunur.
  • carretera C kullanıcısına yanıt
    bugun aracı gösterdim. usta buyuk ihtimal lastiklerden kaynaklanıyodur hava 7 derecenin altında tutunamadığı için kış lastiği kullanmak lazım dedi. uzun zamandır rot balans yaptırmayı düşünüyodum lastik havalarınıda kontrol ettiririm babında euromaster servisine gösterdim. lastikler yeni sayılır 1.5 yıllık michelin arkaları öne taktırdım. ayrıca 3 jantında yamuk olduğunu gördük balansları yapıldı, jantlar düzeltildi sonrada rot ayarını yaptılar. arabanın yolda gidişi değişti. düşük hızda bir iki sert fren yaptım şimdilik bi sıkıntı gözükmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.