Şimdi Ara

Absinthe Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5.1.1 untethered jailbreak çıktı çıkalı yapamadım gitti şunu. 5.1 tethered kullanıyordum -un çıkınca yapmayı denedim olmadı. Yaşadığım sorun Absinthe programını çalıştırdığımda program telefonu görüyor iPhone 4 gsm vs vs yazıyor Jailbreak tuşuna basıyorum doluyor bir süre sonra program hata veriyor. Telefonda herhangi bir değişiklik oluyor mu derseniz fotoğraflarım siliniyor sadece. :D Bu hatanın neden kaynaklandığına dair araştırma yaptım telefon bağlanınca otomatik iTunes açılmasını kapatın demişler kapattım yine olmadı. Otomatik eşzamanlamayı da kapatın demişler o da olmadı. Ben şimdi ne yapmalıyım sorun bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor Windows 7 kullanıyorum. Yoksa iTunes'te bir ayar mı yapmam gerekiyor. Telefonu sıfırlamam mı gerekiyor.
    Not: Telefonda daha once jb yapıldı. Sim-Pın devre dışı, telefon kilidi devre dışı. Başka devre dışı bırakmam gereken bir şey var mı?
    + bir sorum daha olacak. Daha onceki 5.1 tethered jb^de 700 mb bir dosya indirmiştim yazılımı herhalde. Bu 5.1.1 'de indirmem gerekmiyor mu?

• 5.1.1 restore yap. Yapmadan önce telefon defteri, resimler vs.. yedekleri al. Temiz iphone olarak kurup absinthe ile jb yap. Daha önce jb yapılmış telefon üstüne üstelik 5.1 iken 5.1.1 için çıkan jb programı ile jb yapmaya çalışıyorsun.
  • Yok 5.1.1 telefonum çıktığından beri kullanıyorum yapamadığımdan aylardır jb'siz kaldık işte. Telefon 5.1.1 iken tekrar restore yapmalı mıyım?
  • RedSnow ile sorun çözülmüştür kilit konulabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.