Şimdi Ara

AbsolutePancho | 1.8K+ / Test Stream \

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Donanımhaberin sevgili mini mini birleri çalışkan ikileri tembel low eloları.. Bende size akıl danışacam alı benim stream doya doya izleyin. Tabi açık bulursanız.

İsterseniz görüş yazın isterseniz yazmayın kalitesini görebiliyorum ztn streamin :)

http://www.own3d.tv/live/84669

EUW: AbsolutePancho

ekleyin kafamıza sıkalım.

• Adam Türkiye Birincisi beyler. Ayrıca dinlediği müzikler de iyi. Eee Türkiye Birincisi olmak kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltaninsapi

Adam Türkiye Birincisi beyler. Ayrıca dinlediği müzikler de iyi. Eee Türkiye Birincisi olmak kolay değil.

Türkiye 22.siyim dahada ileri gidemedim üstüme gelmeyin.
  • Yazış stilini sevdim bebeğim bakarım arada
  • Yayın zahmetli iş abi denemek için programı indirdim ping 980 di 4 saniye sonra geliyordu oyunun görütüleri <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: paNcho maNcho

Evet Donanımhaberin sevgili mini mini birleri çalışkan ikileri tembel low eloları.. Bende size akıl danışacam alı benim stream doya doya izleyin. Tabi açık bulursanız.

İsterseniz görüş yazın isterseniz yazmayın kalitesini görebiliyorum ztn streamin :)

ekleyin kafamıza sıkalım.

14 YAŞINDAYIM VE HER ŞEYİN FARKINDAYIM
  • Bbende denedim yapmayı ama benimkinin çözünürlüğü çok düşük oldu çözünürlük nerden ayarlanıyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum oyundamısın masaüstü görünüyor oyun görünmüyor oyun sesleri geliyor ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.