Evet Donanımhaberin sevgili mini mini birleri çalışkan ikileri tembel low eloları.. Bende size akıl danışacam alı benim stream doya doya izleyin. Tabi açık bulursanız. İsterseniz görüş yazın isterseniz yazmayın kalitesini görebiliyorum ztn streamin :) http://www.own3d.tv/live/84669 EUW: AbsolutePancho ekleyin kafamıza sıkalım.
Adam Türkiye Birincisi beyler. Ayrıca dinlediği müzikler de iyi. Eee Türkiye Birincisi olmak kolay değil.
quote:Orijinalden alıntı: baltaninsapi Adam Türkiye Birincisi beyler. Ayrıca dinlediği müzikler de iyi. Eee Türkiye Birincisi olmak kolay değil. Türkiye 22.siyim dahada ileri gidemedim üstüme gelmeyin.
Yayın zahmetli iş abi denemek için programı indirdim ping 980 di 4 saniye sonra geliyordu oyunun görütüleri <3
quote:Orijinalden alıntı: paNcho maNcho Evet Donanımhaberin sevgili mini mini birleri çalışkan ikileri tembel low eloları.. Bende size akıl danışacam alı benim stream doya doya izleyin. Tabi açık bulursanız. İsterseniz görüş yazın isterseniz yazmayın kalitesini görebiliyorum ztn streamin :) ekleyin kafamıza sıkalım. 14 YAŞINDAYIM VE HER ŞEYİN FARKINDAYIM