Şimdi Ara

Abuk subuk wireless... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RevidaL

Önceden iPhone ile sorunsuz wi-fi bağlantısı yapabiliyordum. Ancak 1-2 hafta önce wi-fia bağlanamama gibi bir sorun ortaya çıktı. Restore ettim fakat fayda etmedi. Wifitrak gibi programları kullandım bende ama nafile. İnşaallah pazartesi günü servise götüreceğim. Bakalım ne yapacaklar.

Servise götürmeden önce iphone nun ayarlarını reset le ve tekrar bağlanmayı dene hocam.Cihazın bazen wifi konusunda kafası karışıyor.

Birkeresinde wifi ye bağlı iken cihazın şarjı tamamen bitmişti,cihazı şarja takıp açtım,wifi ağlarını arattım,hiçbirini görmüyor,tüm ayarları sıfırlayıp tekrar denediğim de sorunsuz bağlantı gerçekleştirdim.Wifi konusunda yazılımsal aksaklıklar çakabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delann

quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

Önceden iPhone ile sorunsuz wi-fi bağlantısı yapabiliyordum. Ancak 1-2 hafta önce wi-fia bağlanamama gibi bir sorun ortaya çıktı. Restore ettim fakat fayda etmedi. Wifitrak gibi programları kullandım bende ama nafile. İnşaallah pazartesi günü servise götüreceğim. Bakalım ne yapacaklar.

Servise götürmeden önce iphone nun ayarlarını reset le ve tekrar bağlanmayı dene hocam.Cihazın bazen wifi konusunda kafası karışıyor.

Birkeresinde wifi ye bağlı iken cihazın şarjı tamamen bitmişti,cihazı şarja takıp açtım,wifi ağlarını arattım,hiçbirini görmüyor,tüm ayarları sıfırlayıp tekrar denediğim de sorunsuz bağlantı gerçekleştirdim.Wifi konusunda yazılımsal aksaklıklar çakabiliyor.

Öneriniz için teşekkürler. Fakat ne yazık ki neler yaptıysam sorun hallolmadı. 2 kere restore yaptım. Sonuç yine aynı oldu.

• Düzelmeyebilir... Tahminim sorunlar donanımsaldır. Ara sıra çalılşıyor olsa bile... :s en azından benimki böyle.
  • Wifitrak kullan, gerçekten fark ediyor.
  • Wififofum u bir dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: keteor
    Wifitrak kullan, gerçekten fark ediyor.

Wifitraki nerden bulabilirim veya wififofonu şimdiden teşekkürler

edit : WifiTrak 2.6 buludm ve Wififofonu da denemek istiyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeCiK -- 6 Ocak 2010; 21:05:08 >
  • Ebay'den yaklaşık 5$'a 3g wireless anteni aldım ve taktırdım... Sorun gene ayni...
  • yeri değil ama sorayım.
    dün arabada giderken iki tane 3gs'i elime aldım.gps programından sinyal seviyelerine baktım.biri %50 lerdeyken diğeri %35 lerdeydi.tahmini oran yani.
    ikisi de aynı elimde duruyor,ama birinde daha fazla çekiyor.zagg kaplamadan olabilir mi acaba?veya şarjdan.ikisi de yeni.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.