Şimdi Ara

Abuk subuk wireless...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir adet iphone bir adet nokia e65 bir adet de sony ericson telefon var. Ayni ortamda oturuyoruz, nokia ve sony ericson ortamdaki tüm wireless sinyallerini alıyor, bağlanıyor ve bir daha da kopmuyor. Bizim dillere destan iphone ile ağı bulması için bir çaba, bulduktan sonra bağlanması için bir çaba, bağlandıktan sonra kopmaması için ayrı bir çaba harcıyorum. Sonunda kapatıp masaya vurdum (diğer telefonlar halen bağlı)... Sonra bir baktım iphone kendiliğinden ağ bulup bağlanmış... İyi dedim bağlandı alıp birkaç şey indireyim... Telefonu elime alırken den gene koptu... Bu hikaye aylarca sürüp gitti... Şimdi ben bu iphone'u kırayım mı? kalsın mı? Apple'ı mı suçlayayım yoksa bu telefona para veren kendimi mi? Ben cihaza değil cihaz bana hükmediyor... İnternet'i yedim attım telefon yine düzelmedi. Zaten iphone kullanıcılarının çoğu ayni sorunu yaşıyor. Önemli olan bu da değil zaten. Herhangi bir cep telefonu modeli hiç sorunsuz wireless kullanabiliyorken iphone neden böyle sorun çıkartıyor?... Deterjana batır düzelir deseler artık onu da yaparım... :)

• Bu sorun geneL sanırım.. herkezde aynı şikayet var bende dahil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiCCky

Bu sorun geneL sanırım.. herkezde aynı şikayet var bende dahil..
    ne sorunluymuş ya bu iphone nun wifisi kaçıncı şikayet bu vazgeçecem almaktan artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: besimler
    Bir adet iphone bir adet nokia e65 bir adet de sony ericson telefon var. Ayni ortamda oturuyoruz, nokia ve sony ericson ortamdaki tüm wireless sinyallerini alıyor, bağlanıyor ve bir daha da kopmuyor. Bizim dillere destan iphone ile ağı bulması için bir çaba, bulduktan sonra bağlanması için bir çaba, bağlandıktan sonra kopmaması için ayrı bir çaba harcıyorum. Sonunda kapatıp masaya vurdum (diğer telefonlar halen bağlı)... Sonra bir baktım iphone kendiliğinden ağ bulup bağlanmış... İyi dedim bağlandı alıp birkaç şey indireyim... Telefonu elime alırken den gene koptu... Bu hikaye aylarca sürüp gitti... Şimdi ben bu iphone'u kırayım mı? kalsın mı? Apple'ı mı suçlayayım yoksa bu telefona para veren kendimi mi? Ben cihaza değil cihaz bana hükmediyor... İnternet'i yedim attım telefon yine düzelmedi. Zaten iphone kullanıcılarının çoğu ayni sorunu yaşıyor. Önemli olan bu da değil zaten. Herhangi bir cep telefonu modeli hiç sorunsuz wireless kullanabiliyorken iphone neden böyle sorun çıkartıyor?... Deterjana batır düzelir deseler artık onu da yaparım... :)

Iphone metal kilifla kullaniyorsan,kiliftan kurtulup wifi ye oyle baglan hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: delann

quote:

Bir adet iphone bir adet nokia e65 bir adet de sony ericson telefon var. Ayni ortamda oturuyoruz, nokia ve sony ericson ortamdaki tüm wireless sinyallerini alıyor, bağlanıyor ve bir daha da kopmuyor. Bizim dillere destan iphone ile ağı bulması için bir çaba, bulduktan sonra bağlanması için bir çaba, bağlandıktan sonra kopmaması için ayrı bir çaba harcıyorum. Sonunda kapatıp masaya vurdum (diğer telefonlar halen bağlı)... Sonra bir baktım iphone kendiliğinden ağ bulup bağlanmış... İyi dedim bağlandı alıp birkaç şey indireyim... Telefonu elime alırken den gene koptu... Bu hikaye aylarca sürüp gitti... Şimdi ben bu iphone'u kırayım mı? kalsın mı? Apple'ı mı suçlayayım yoksa bu telefona para veren kendimi mi? Ben cihaza değil cihaz bana hükmediyor... İnternet'i yedim attım telefon yine düzelmedi. Zaten iphone kullanıcılarının çoğu ayni sorunu yaşıyor. Önemli olan bu da değil zaten. Herhangi bir cep telefonu modeli hiç sorunsuz wireless kullanabiliyorken iphone neden böyle sorun çıkartıyor?... Deterjana batır düzelir deseler artık onu da yaparım... :)

Iphone metal kilifla kullaniyorsan,kiliftan kurtulup wifi ye oyle baglan hocam.
    ben memnunum ya 3gs wifitrackla bağlanıyorum tabi ondada sinyalin en az 88 olması fln gerekiyo bağlanması için bende o noktayı buldummu hareket ettirmeden kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

ben memnunum ya 3gs wifitrackla bağlanıyorum tabi ondada sinyalin en az 88 olması fln gerekiyo bağlanması için bende o noktayı buldummu hareket ettirmeden kullanıyorum

Alıntıları Göster
    Hocam senin wireless'ta veya telefonda bişey olmasın?
    Bir de telefon ney? 2G mi 3G mi?

Çünkü daha önce kullandığım ilk jenerasyon iPhone ile 3G'lerin modemi sanıyorum ki farklıydı, 3G'nin bir sürü wireless yakaladığı yerde, benimki yakalayamıyordu.
    Şimdi 3GS kullanıyorum, hiçbir problem yok. Diğerleri ne yakalıyorsa o da onu yakalıyor.

Ha bu arada tabi ki bazı telefonların sinyal çekme kapasitesi daha güçlü olabilir, bunu da gözardı etmemek lazım.
    Sonuçta üründen ürüne fark ediyor, laptoplar çok daha iyi çekiyor falan filan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Çünkü daha önce kullandığım ilk jenerasyon iPhone ile 3G'lerin modemi sanıyorum ki farklıydı, 3G'nin bir sürü wireless yakaladığı yerde, benimki yakalayamıyordu.
    Şimdi 3GS kullanıyorum, hiçbir problem yok. Diğerleri ne yakalıyorsa o da onu yakalıyor.

Ha bu arada tabi ki bazı telefonların sinyal çekme kapasitesi daha güçlü olabilir, bunu da gözardı etmemek lazım.
    Sonuçta üründen ürüne fark ediyor, laptoplar çok daha iyi çekiyor falan filan...

Birinci nesil iphone nun arka kapagi aluminyum dur.Metal maddeler elektromanyetik sinyalleri absorbe ederler,arka kapagi plastik olan 3g ve 3gs daha az enerji kullanarak daha verimli baglanti saglarlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Birinci nesil iphone nun arka kapagi aluminyum dur.Metal maddeler elektromanyetik sinyalleri absorbe ederler,arka kapagi plastik olan 3g ve 3gs daha az enerji kullanarak daha verimli baglanti saglarlar.

Alıntıları Göster
    E65'in çıkış gücünün iPhone 2G'den dahi oldukça düşük olduğunu biliyorum. Yani sorun iPhone'larda bulunan genel bir sorun değil. Yüksek ihtimal sizin telefonunuzda sizinle alakalı ya da donanımsal bir problem var. Servise uğramanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTasci -- 25 Aralık 2009; 17:29:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CanTasci

E65'in çıkış gücünün iPhone 2G'den dahi oldukça düşük olduğunu biliyorum. Yani sorun iPhone'larda bulunan genel bir sorun değil. Yüksek ihtimal sizin telefonunuzda sizinle alakalı ya da donanımsal bir problem var. Servise uğramanızı tavsiye ederim.

bu konuyu arkaştırdığımdan beri bu iste veya başka bi sitede bu problemin çoğu kişide olduğunu gördüm .. Jeilbreak tan da kaynaklı dğil elefonun içinde de sistemsem bi arıza yok gibi görünüyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CanTasci

bu konuyu arkaştırdığımdan beri bu iste veya başka bi sitede bu problemin çoğu kişide olduğunu gördüm .. Jeilbreak tan da kaynaklı dğil elefonun içinde de sistemsem bi arıza yok gibi görünüyor..

Alıntıları Göster
    eski telefonum e65ti.şu an bende iphone 3gs var.telefonu aldığımda ilk denediğim şey wifi gücü idi.iphonenu çok üst düzey wifisi vardır diye düşünürken benim için gerçekten hayal kırıklığı oldu.genelde yan yanalarken wireless arattığımda ya hep aynı buldular.yada e65 fazla buldu.

az önce bu konuyu görünce yeniden deneme yaptım.e65 4 wireless gösterirken iphonenun kendi programı sadece 3 tane wireless gösterdi.wifitraka girdim.ilk güncellemede 4 sonra 5 sonra 6 tane wireless buldu.bu wirelessları buldu ama bağlanabilirmi dersen bilemiyorum.

işin özü iphonenun wirelessı bekleneni karşılamıyor.konuyu açan arkadaşa önerim wifitrakı denemesi.bunla wirelessda iyileşmeler olduğu söyleniyor ama bilemiyorum tecrübe etmedim

• quote:

3g kullanıyorum, şikayetim modelden de değil... Tamamen bu telefonun varlığından! Bu sorunu sadece ben yaşasam telefon bozuk deycem ama birçok kişi yaşıyor. Hiçbir zaman bağlanmasa yine telefon bozuk deycem. Bağlandığında çok iyi çalışıyor. Birçok access point ile denedim, birçok markayla.

tiCCky, bence de sistemsel değil bazen bağlanıyor ama istikrar özürlü...

CanTasci, donanımsal olsa kıpırdamadan duran ve wireless'i hiç çalışmazdı. Durduğu yerde çalışıyor birşeyler yapıyorum aniden kopuyor. Kaç kez tekrar yükledim 3.1.2 yi, telefon temizken de ayni. Bu arada telefon jailbreak li... Ondan olacağını da sanmam ya neyse.

Speed_Pansion, wifitrack'ı bir deneyip buraya yazayım. Ben zaten wififofum kullanıyorum. O tüm sinyalleri buluyor hem de -60 larda -50 lerde. Telefonun kendisi arıza çıkartıyor.

delann, kılıf kullanmıyorum. Elimde olsa telefonun içini açıp çıplak çalıştıracam. Fakat şunu söyleyim ben bu telefonu bu nedenden dolayı merak edip açtıp anten pimini çıkarıp taktım, 2. bir anten yuvası var external bağlantı için sanırım =) evin damına 15 metrelik direk mi diksem :))

• quote:

quote:

3g kullanıyorum, şikayetim modelden de değil... Tamamen bu telefonun varlığından! Bu sorunu sadece ben yaşasam telefon bozuk deycem ama birçok kişi yaşıyor. Hiçbir zaman bağlanmasa yine telefon bozuk deycem. Bağlandığında çok iyi çalışıyor. Birçok access point ile denedim, birçok markayla.

CanTasci, donanımsal olsa kıpırdamadan duran ve wireless'i hiç çalışmazdı. Durduğu yerde çalışıyor birşeyler yapıyorum aniden kopuyor. Kaç kez tekrar yükledim 3.1.2 yi, telefon temizken de ayni. Bu arada telefon jailbreak li... Ondan olacağını da sanmam ya neyse.

Speed_Pansion, wifitrack'ı bir deneyip buraya yazayım. Ben zaten wififofum kullanıyorum. O tüm sinyalleri buluyor hem de -60 larda -50 lerde. Telefonun kendisi arıza çıkartıyor.

delann, kılıf kullanmıyorum. Elimde olsa telefonun içini açıp çıplak çalıştıracam. Fakat şunu söyleyim ben bu telefonu bu nedenden dolayı merak edip açtıp anten pimini çıkarıp taktım, 2. bir anten yuvası var external bağlantı için sanırım =) evin damına 15 metrelik direk mi diksem :))

Alıntıları Göster
    Benimki düzeldi :) kendi kendine çözüldü sorun sanırım yada insomnia yükleyince düzeldi :D bilmioruma ma düzeldii.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Insomnia'yı bende yükledim geçenlerde ama etki etmedi. Şu an tatlı tatlı çalışıyor! üf üf... Çözüm bu değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besimler -- 25 Aralık 2009; 20:09:43 >

• quote:

Insomnia'yı bende yükledim geçenlerde ama etki etmedi. Şu an tatlı tatlı çalışıyor! üf üf... Çözüm bu değil...

Alıntıları Göster
    ve şu an 15dk bağlı kaldığı access pointi bulmuyor bile... işte sorun bu...
  • quote:

ve şu an 15dk bağlı kaldığı access pointi bulmuyor bile... işte sorun bu...

Alıntıları Göster
    modem den ev telefonunu çıakrdım düzeldi :D
  • quote:

modem den ev telefonunu çıakrdım düzeldi :D

Alıntıları Göster
    değişik değişik çözümler :)... pişmanım...
  • quote:

2. anten yuvası,aynı pcb üzerinden geliştirilecek yeni iphone lar için ayrılmış ya da gps anteni soketi olabilir hocam.
  • quote:

quote:

2. anten yuvası,aynı pcb üzerinden geliştirilecek yeni iphone lar için ayrılmış ya da gps anteni soketi olabilir hocam.

wireless n desteği için belki ilerde bu anteni kullanabilirler bir dahaki nesilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

quote:

quote:

wireless n desteği için belki ilerde bu anteni kullanabilirler bir dahaki nesilde.

Alıntıları Göster
    WifiTrak

• quote:

Orijinalden alıntı: Phuk

WifiTrak

Alıntıları Göster
    Önceden iPhone ile sorunsuz wi-fi bağlantısı yapabiliyordum. Ancak 1-2 hafta önce wi-fia bağlanamama gibi bir sorun ortaya çıktı. Restore ettim fakat fayda etmedi. Wifitrak gibi programları kullandım bende ama nafile. İnşaallah pazartesi günü servise götüreceğim. Bakalım ne yapacaklar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.