Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi bir garip İnternet problemi yaşıyorum şöyle ki: Yeni bir sistem topladım ve bu sistemde WiFi işini usbden hallediyorum, fakat İnternet 2 düzgün 1 bozuk veya 2 bozuk 1 düzgün mesela aynı anda bilgisayar ve telefondan hız testi yapıyorum ping pcde 400 500 çıkıyor hız düşük çıkıyor telefonda tam olması gerektiği gibi çıkıyor telefonda hep olması gerektiği gibi çıkıyor pcde bazen düzgün bazen bozuk çıkıyor İnternet bağlantısı kesiliyor bağlanmıyor İnternete veya işte hız ve ping sorunlu bir hız testi oluyor vs. Denediğim şeyler aynı WiFi usb sinden 2 tane var başka pcde kullanılıyor ve herhangi bir problem yok o pcde normal olması gereken değerler çıkıyor o yüzden WiFi usbilerinde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Lan kablosunu denedim onda zaten gayet normal çalışıyor. 3.0 girişi 2.0 girişi diğer girişler vs onları denedim aynı problem devam ediyor diğer girişlerde mouse klavye vs takılı onlar gayet düzgün çalışıyor bir problem yok velhasıl aklıma gelen her şeyi denedim pc yeni birkaç günlük o yüzden format atmayı denemedim denesem mi bilmiyorum zaten cumartesi kurdum win 10 en güncel sürümünü. Ne yapmak lazım sizin aklınıza gelenler neler yardım eder misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir garip İnternet problemi
-
-
Hocam ben masaüstü pc me direk erhernetten internet bağlıyorum. Hızım 10 mpbs gayette normal bağlanıyor hiç kopma vs bi şikayetim olmadı
Bence sizde bırakın şu masaüstüne wifi adaptörü ile bağlananları .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mecbur olmasam zaten uğraşmam hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
17 liraya aldığım wi-fi adaptör Router'ın dibinde olmasına rağmen çekmiyordu zorlanıyordu, Router'da da açık olan bir özellik varmış QoS diye. Tam detaylı bilmiyorum ama, bağlantısı kötü olanları iyileştirmek için öncelik tanıyormuş vs. diyebilirim. Yalnız bu özellik bütün internetin dengesini bozuyordu. Sanki birisi internetin son baytına kadar upload yapıyordu, hiçbir site açılmıyordu. Aslında bu özellik kullanan için faydalı olabilir ama çin malı adaptör ile birleşince çok kötü bir sonuç ortaya çıkıyordu. Eğer modeme erişebilme imkanınız varsa ve bu ayar mevcutsa bir süre kapatıp denemenizi tavsiye ederim.
-
Hocam söylediğiniz şey çok mantıklı geldi yaşadığım problemi düşününce deneyeceğim teşekkür ederim sonuçtan haber ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- oc ne demek
- klavye i harfi yazmıyor
- pcı basit iletişim denetleyici nedir
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- telefon neden ısınır
- dlss nedir
- modem kurulumu
- secure boot nedir
- iso dosyası nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X