Şimdi Ara

Abuzittinin Maceraları 2 (Türkçe Macera Oyunu) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
9.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık Syodej Abuzittin 3 ü bekliyoruz.

Edit: Bende Maltepe de oturuyorum ve hiç oyundaki gibi yerler görmedim.bi Otel Turko o kadar.

Bu arada Otel Turko,Mavi Minibüslerin gittiği E-5 yolunda solda bi Otel var orası dimi oranın adını da unuttum.

Biraz bahset nereleri koydun.

Sanırım geçen oyunda Maltepe Karakolu vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 28 Ocak 2008; 12:55:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Syodej

depodaki adamın dikkatini çekmek için murat ile busenin resmini kanirazyonnu önüne koy bide öyle kapıyı çal.
    Küfür derken argo kelimeler var.O tamam ama Küfür cinsinden bir iki kelime var onlarda tam olarak yazılmamış. Küfrü bende sevmem

Bi yerde t.ş.k mı geçiyon diyo bücür adam o tam yazılmış sansürsüz
  • Ya herşey olduda şu yeni ipuçları bul görevini yapamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

quote:

depodaki adamın dikkatini çekmek için murat ile busenin resmini kanirazyonnu önüne koy bide öyle kapıyı çal.
    Küfür derken argo kelimeler var.O tamam ama Küfür cinsinden bir iki kelime var onlarda tam olarak yazılmamış. Küfrü bende sevmem

hadi ya. Dalgınlığıma gelmiş olmalı. Ultimir yeni ipucu derken en son neyi yaptın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazpiyon

Eline sağlık Syodej Abuzittin 3 ü bekliyoruz.

Edit: Bende Maltepe de oturuyorum ve hiç oyundaki gibi yerler görmedim.bi Otel Turko o kadar.

Bu arada Otel Turko,Mavi Minibüslerin gittiği E-5 yolunda solda bi Otel var orası dimi oranın adını da unuttum.

Biraz bahset nereleri koydun.

Sanırım geçen oyunda Maltepe Karakolu vardı.

Maltepe geçiyor derken salladım mekanları. Var olmayan yerler. Dediğin oteli biliyorum onun adı Otel Turkomu yawww. Ama google earthdeki mekan bizim evin oralar

• arkadaşlar final bolumundeki şifre ne ? 113 yazıom başka da bişey hatırlamıom
  • Birincisini yeni indiriyorum yorumları okudumda çoğunluk beğenmiş.Bakalım bende 1. yi bitirim 2. indiricem
  • şifre o sayıların toplamı 4-8-15-16-23-42 toplamı 108
  • birincisini büyük bi zevkle oynamıştım bakalım ikinci nasıl
    forever ABUZİTTİN
  • İşte bu syodej sonunda çıkardın bende oynucak oyun arıyordum.oynar oynamaz ilk izlenimlerimi anlatıcam.
    Tekrardan hll olsun
  • ana ben bu konuyu nasıl görmedim
    ilk oyunu ilk oynayanlardan biriydim bunda geciktim
  • sonunda bitti

yenisini bekliyoruz
  • yaklaşık 2 saatte falan bitti çok güzel eğlendim büyük bir sabırsızlıkla 3. oyunu bekliyoruz :)

ama bu oyunda acayip buglar vardı mesela
    odadan kaçmamız gereken görevle kutuları ittirene kadar insan üstü bir efor sarfettim

birde sanırım bugdan dolayı 2 bölüm oynayamadım tam o bölüme geliyorum ondan önceki bölüme geliyor anlayamadım

ama oyun süper sizi ayakta alkışlıyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göz Kamaştırıcı

yaklaşık 2 saatte falan bitti çok güzel eğlendim büyük bir sabırsızlıkla 3. oyunu bekliyoruz :)

ama bu oyunda acayip buglar vardı mesela
    odadan kaçmamız gereken görevle kutuları ittirene kadar insan üstü bir efor sarfettim

birde sanırım bugdan dolayı 2 bölüm oynayamadım tam o bölüme geliyorum ondan önceki bölüme geliyor anlayamadım

ama oyun süper sizi ayakta alkışlıyorum :)

teşekürller. Oyunda buglar çok var biliyorum ama oyunu akışı etkileyecek büyüklükte bug pek yok. Dediğin yer nerede oluyorki. 2 bölüm değildir bide. Olsa olsa yarım bölümdür

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

quote:

hadi ya. Dalgınlığıma gelmiş olmalı. Ultimir yeni ipucu derken en son neyi yaptın.

Mutlaka Buse`yi bul u yaptım ipuçlarından önce

• Dün akşam indiremedim oyunuŞimdi indirmeye başladım sabırsızlıkla bekliyorum
  • Kankanın evine git. Bilgisayarı çalıştır. Google earth programını aç sonra kordinatları olan kağıdı googla earth yaz
  • quote:

Kankanın evine git. Bilgisayarı çalıştır. Google earth programını aç sonra kordinatları olan kağıdı googla earth yaz

syodej takip bölümünü bir türlü geçemiyorum.Oyun orda çok kasıyor ve hiç ok falan çıkmıor arabanın arkasına falan saklanmıyor napcam hangi tuşlara basıcam yardım
  • Depoya gidiyorum sigara içen takım elbiseli adam var ordan sonra ne yapıcam ?
  • link kırık galiba
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.