Şimdi Ara

Abuzittinin Maceraları 2 (Türkçe Macera Oyunu) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
9.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indiriyorum bakalım 1. oyun gibi güzel mi
  • ya bence bunu 3d ye falan uyarlasalar gerçekten sürekleyici ve çok komik
    yapanlara helal olsun hemen indiriorum forza abuzittin
  • Allah işte beklediim an!!!!!!!!!Basit ama bir o kadar da değlenceli oyun!!!!!!!!!!!!!!!!!!İndiriyorum hemen!!
  • Biraz once bitirdim sonu guzelmis devami vardir artik ,yanliz oyunda cok bug var
  • ya arkadaşlar muratın resmini nerden bulabiliriz? takıldım kaldım orda
  • tamam buldum paspasın altındaymış
  • saol indirip oynıcam
  • abuzittin
  • ya tekrar takıldım kaldım hapis tutulduğum yerde yardım etseniz cok iyi olacak
  • o odadan çıkabilmek için kova ile taşı al. önce kovayı ordaki halata bağla sonra taşı kovanın içne koy sonra oluşturduğun düzneğe tıkla ve sallan sallanırken düşeceksin düştükten sonra o boruyu al. Boruyu aldıktan sonra havalandırmayı o boruyla kır. Daha sonra kutuları da kır booruyla kutularıda kır sonra o kutuları it güzelce sonra o kutuların en tepesine çıkıp telefonla havalandırma deliğine gir. bilmem anlatabildim mi
  • çok sağol
  • abi oyun yine harika olmuş
  • Hemen indiriyorum
  • oha acayip heycan yaptım birden sanki diablo 3 çıkmış gibi.
    çekiyorum hemen.
    ilk oyun gibi harika olacağından eminim.
  • umarım bu oyunuda beğenirsiniz. Yine bazı ufak tefek hatalar olsada. Yorumlar için teşeküürler
  • Hele şükür bitirdim çok güzeldi yine aynı zamanda komikti de eline sağlık gerçekten
  • ya arkadaşlar şu barmeni konuşturcaz galiba orası nasıl olacak yardım edin de bitireyim oyunu bu akşam
  • vur kafasına bir tane demirle bak bakalım na yapıyor
  • ilkini bitirmiştim valla 2. sini büyük zevkle oynicam
  • Yav 2 kere anlatılmış ama bidaha soruyorum
    Bücür adamı takip ederken hangi tuşa basınca çöpün arkasına saklanıyo bi türlü saklanamaıdm hep yakalanıyorum ?

Tamam ilk 2 yeri atlattım ama sonra açık bi alana geliyoruz bankta oturan biri var orda nereye saklancam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 27 Ocak 2008; 22:40:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.