Şimdi Ara

Abuzittinin Maceraları 2 (Türkçe Macera Oyunu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
9.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir oyunu ne kadar zamanda yapıyorsun?
  • oyunun yapıımı uzun sürüyor. Eylülde başlamıştım oyunun yapımına. Bu arada tai__chi gerçekten çok merak ettim resmi bekliyorum
  • Az önce birinci oyunu oynamya basladım ve onu bitirdim simdi 2 yi indiriyorum
  • aynı hız devam
  • Eyvallah bekliyordum indirim oynuyorum hemen.
  • ya bücürüğü takip ederken her zaman yakalandın dio
  • şu abuzittin'in başına ne gelirse murat'ın yüzünden gelio zaten
    hemen indirip oynamaya başlıyorum.saolasın abuzittin serisi için.üçüncü oyunu da bekleriz
  • ya duvarın arkasından ilerliyorum aşağı sembolü gelio o sembol geldiğinde ne ypıcam ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

ya bücürüğü takip ederken her zaman yakalandın dio

bücürük müdürü takip ederken
    yakalanmamak için sürekli saklana saklana ilerleyeceksiniz. Onun sağ üstediki kafası kııpkırmızı olduğunda bir an duruyor. O an çok hızlı davranıp arabanın ya da bir duvarın oraya saklanacaksınız.
    tai__chi herhalde sende bunu söylüyorudun
  • tamam halletim
  • ya şimdide bi tane çöp tenekesinin arkasına saklanıom kafama saksı düşerken nereye tıklıycam
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

ya şimdide bi tane çöp tenekesinin arkasına saklanıom kafama saksı düşerken nereye tıklıycam

yardım
  • saksı düşerken ok işareti çıkacak ona tıklayacaksın çok hızlı bir şekilde
  • bölüm beşte kırmızılıyı nasıl kurtaracağız?
  • kırmızılıyı kurtarmak için önce eşyalar dan Buse ile Muratın resmini alıp ordaki kanalizaysonun öüne koyun sonra kapı çalıp kaçın. Sonra olanlar oluyor
  • Salona girmek için
    sokağa gidin orada Busenin adamlarından birisi var. Onunla konuşun bide saliari bara gidin orada taklitçi adam var. Tanırsınız gidince onnunla da konuşun. İkisinle de konuştuktan sonra otel turkoya bir uğrayın bakalım
  • bitti oyun
  • tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.