oyunun yapıımı uzun sürüyor. Eylülde başlamıştım oyunun yapımına. Bu arada tai__chi gerçekten çok merak ettim resmi bekliyorum
Az önce birinci oyunu oynamya basladım ve onu bitirdim simdi 2 yi indiriyorum
aynı hız devam
Eyvallah bekliyordum indirim oynuyorum hemen.
ya bücürüğü takip ederken her zaman yakalandın dio
şu abuzittin'in başına ne gelirse murat'ın yüzünden gelio zaten hemen indirip oynamaya başlıyorum.saolasın abuzittin serisi için.üçüncü oyunu da bekleriz
ya duvarın arkasından ilerliyorum aşağı sembolü gelio o sembol geldiğinde ne ypıcam ?
quote:
Orjinalden alıntı: TrFuRKaN
ya bücürüğü takip ederken her zaman yakalandın dio
bücürük müdürü takip ederken yakalanmamak için sürekli saklana saklana ilerleyeceksiniz. Onun sağ üstediki kafası kııpkırmızı olduğunda bir an duruyor. O an çok hızlı davranıp arabanın ya da bir duvarın oraya saklanacaksınız. tai__chi herhalde sende bunu söylüyorudun
tamam halletim
ya şimdide bi tane çöp tenekesinin arkasına saklanıom kafama saksı düşerken nereye tıklıycam
quote:
Orjinalden alıntı: TrFuRKaN
ya şimdide bi tane çöp tenekesinin arkasına saklanıom kafama saksı düşerken nereye tıklıycam
yardım
saksı düşerken ok işareti çıkacak ona tıklayacaksın çok hızlı bir şekilde
bölüm beşte kırmızılıyı nasıl kurtaracağız?
kırmızılıyı kurtarmak için önce eşyalar dan Buse ile Muratın resmini alıp ordaki kanalizaysonun öüne koyun sonra kapı çalıp kaçın. Sonra olanlar oluyor
Salona girmek için sokağa gidin orada Busenin adamlarından birisi var. Onunla konuşun bide saliari bara gidin orada taklitçi adam var. Tanırsınız gidince onnunla da konuşun. İkisinle de konuştuktan sonra otel turkoya bir uğrayın bakalım