Şimdi Ara

Abuzittinin Maceraları (Türkçe Adventure Oyunu) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
18.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam ekran oynayınca ekranın bazı kısımlarına kayabiliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: seocu

Çok güzel olmuş. Ama odama girince çıkamıyorum. Arkadaşlara katılarak belki paint ama çok güzel oyun.
    Abuzittinnnnnn

oyunu 1024*768 çözünürlükte oynayınca tam veririmlikye oluyor. Diğer çözünüklüklerde bazı ekran hataları oluyor
  • oleeeeeeeeeeyyyy...
    sabırsızlıkla bekliyorum.....adı ne olcak herhangi bi şey var mı aklında??

quote:

Orjinalden alıntı: Syodej

Yorumlarınızı için çok teşşekkürler. Oyunun devamını yapmaya karar verdim
    Oyunda amatörlüğümden gelme 1-2 hata var. Bunlardan dolayı çok özür dileim. Biddahaki oyun projelerimde bunları azaltmaya çalışıcam.
    2.oyunda Abuzittin biraz daha az osurcağını söyleyebilirim. Çok cıvık olmayacak ama çok fazla espri olacak.Daha kaliteli espriler yapmaya çalışıcam.
    Belkide oyunun sevilmesinin nedenlerinden biride oyunun hikayesidi (oyunu yaparken tek iddialı olduğum şey). Seneryonun orjinal ve komik olmasıydı.

• quote:

Orjinalden alıntı: heavybear

oleeeeeeeeeeyyyy...

quote:

Oyunda amatörlüğümden gelme 1-2 hata var. Bunlardan dolayı çok özür dileim. Biddahaki oyun projelerimde bunları azaltmaya çalışıcam.
    2.oyunda Abuzittin biraz daha az osurcağını söyleyebilirim. Çok cıvık olmayacak ama çok fazla espri olacak.Daha kaliteli espriler yapmaya çalışıcam.
    Belkide oyunun sevilmesinin nedenlerinden biride oyunun hikayesidi (oyunu yaparken tek iddialı olduğum şey). Seneryonun orjinal ve komik olmasıydı.

süpriz olsun :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Komnator

quote:

oleeeeeeeeeeyyyy...

quote:

süpriz olsun :D

• indiriyorum simdi
  • Arkadaşlar sokak satıcısı polis kimliği için vesikalık fotoğraf istiyor nerden bulacağız bunu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 2 Eylül 2007; 12:56:18 >
  • kankanın evine git odasında masada fotoğraf makinesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavybear -- 2 Eylül 2007; 12:59:26 >
  • quote:

kankanın evine git odasında masada fotoğraf makinesi var

Tamam sağol. Patlak su borusunu nasıl onarıcam. Bardak kullandım olmadı
  • bardak kullanınca olması lazım boruya değil suyun damladığı yere koycaksın satıcı yanına geliyo zaten sonra
  • ve bardağı polis kıayfetiyle koysan daha iyi olur
  • syodej 2. oyun çalışmaları nası gidio:)
  • syodej in her mesaj yazdığını görünce içimi bi heyecan kaplıyo :D
  • katılıyorum ondan hemen 2. oyunla ilgili soruyu yapıştırdım:D
  • quote:

syodej in her mesaj yazdığını görünce içimi bi heyecan kaplıyo :D

valla arkadasi tebrik etmek lazim nasil bulmus hikayeyi ,senaryoyu bravo walla
    yanina birde yeni bir eleman eklesen sedat abi gibi super olur
     Abuzittinin Maceraları (Türkçe Adventure Oyunu)

Abuzuttin ve Sedat abinin Maceralari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 2 Eylül 2007; 13:30:51 >

• Güzel oyunmuş
  • syodej kayıplara karıştı yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: $ensiz_Olmuyor

quote:

syodej in her mesaj yazdığını görünce içimi bi heyecan kaplıyo :D

valla arkadasi tebrik etmek lazim nasil bulmus hikayeyi ,senaryoyu bravo walla
    yanina birde yeni bir eleman eklesen sedat abi gibi super olur
     Abuzittinin Maceraları (Türkçe Adventure Oyunu)

Abuzuttin ve Sedat abinin Maceralari

Sedat Abiyi Abuzittin babası yaparım. 2.oyunun daha seneryoyu yazmadım. Ama hemen hemen neler olcağını düşünmeye başladım. Seneryosunun ilk oyundaki gibi çok orjinal ve komik olmasını istiyorum.

• ben otel turkonun arkasında kaldım. müthiş ikili falan diyor ama nasıl üst üste koycaz onları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

ben otel turkonun arkasında kaldım. müthiş ikili falan diyor ama nasıl üst üste koycaz onları?

Onları üst üste daha sonradan koyucaz. Balkon çöktü mü? Çöktüyse eğer orada yerde bir boru olacak. O boru onların üstünde dene
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.