Şimdi Ara

Abuzittinin Maceraları (Türkçe Adventure Oyunu) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
555
Cevap
0
Favori
18.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bardağı Ne Zaman Suyun Damladığı Yere Koysam Beni Geri Atıyor.Ve Orada Takıldım

Edit: Hallettim Polis Kıyafetiyle Gitmeliymişim Ben Diğer Giysileri Giyip Gittim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 1 Eylül 2007; 22:57:05 >
  • devamı gelsin istek çok var biride ben

eline sağlık

• ullaaa bende maltepeliyim 4ever MALTEPE.
    oyunu indiriom birazdan akıcam oyuna..
  • İndiriyorum...
  • Paintten yapmışlar
  • HADİ CNM

ÖNEMLİ OLAN PAİNT Mİ YOKSA Bİ EMEĞİN OLUŞU MU

BENCE HEMEN İNDİR OYNA

OYUNUN SONU ÇOK ÖNEMLİ MESAJLAR İÇERİYOR
  • Oyun hoş olmuş devamını bekleriz.
  • beyler kadin corabini nerden alcaz
  • oyun gerçekten çok güzel olmuş bitirdim
    2.sinin gelmesi dileğiyle.Yapımcıya duyurulur.
  • Oyunu demin bitirdim.Çok güzel olmuş.Umarım devamını da yaparsın
  • ya arkadaşlar tam çözüm yokmu?

ayrıca ben yüzüğün fiyatını öğrendim kanka halen soruyor yüzüğün fiyatını öğrenmedin mi diye
    sonra karakola gittim ordaki elemanla konuştum kuyumcuya gittim.. evden birşeymi alıcaz..
    sokak satıcısı nerede :S yardm ya takıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syodej

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

başlangıç süper olmuş devamı gelecek mi

Yorumları bakınca düşümüyor değilim.

Ya bide şu osurma olayı biraz daha az olsa çok iyi olur. çok osuruk muhabbeti dönüyor. adam kokarca gibi yahuuu

(süper oyunmuş hakkaten oyunda grafik de grafik diyenlere oynatmak lazım... grafiksizde bi oyun çok eğlenceli olabiliyormuş.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 2 Eylül 2007; 2:54:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

ya arkadaşlar tam çözüm yokmu?

ayrıca ben yüzüğün fiyatını öğrendim kanka halen soruyor yüzüğün fiyatını öğrenmedin mi diye
    sonra karakola gittim ordaki elemanla konuştum kuyumcuya gittim.. evden birşeymi alıcaz..

Bende Burda Takıldım
  • Harika olmus bravo valla abuzittin fan kulup
    oldum bittim yha Kablumbagin kakasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 2 Eylül 2007; 3:58:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

ya arkadaşlar tam çözüm yokmu?

Bende Burda Takıldım

Sadece Tekrar Yuzugun fiyatini sorup sonra git kanka yha
    bu arada oyunda hersey mukkemel sadece kosma,balkona cikma, beni uyuz etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 2 Eylül 2007; 13:23:06 >

• Yorumlarınızı için çok teşşekkürler. Oyunun devamını yapmaya karar verdim
    Oyunda amatörlüğümden gelme 1-2 hata var. Bunlardan dolayı çok özür dileim. Biddahaki oyun projelerimde bunları azaltmaya çalışıcam.
    2.oyunda Abuzittin biraz daha az osurcağını söyleyebilirim. Çok cıvık olmayacak ama çok fazla espri olacak.Daha kaliteli espriler yapmaya çalışıcam.
    Belkide oyunun sevilmesinin nedenlerinden biride oyunun hikayesidi (oyunu yaparken tek iddialı olduğum şey). Seneryonun orjinal ve komik olmasıydı.
  • kardeş sen o yok 3 boyutlu olmasını isteriz yok şöyle yok böyle diyenlere hiç takma osuruk olayı da güzeldi özellikle polisin sokak satıcısının sokak satıcısının osurduğunu düşünme olayı olayı çok güzel bi de abuzittin in olayları birbirine bağlaması görüntülerin film şeridi gibi gelip geçmesi en iyi yerlerden biriydi kısacası oyun bu türde oynadığım en mükemmelitenin önün de bir oyundu neyse fazla uzattım
  • az önce indirdim ve şimdi bitirdim. ve oyun süper olmuş yani senaryo kurgu falan hele koşarken arkadaki yazılar devamını bekliyoruz
  • sistem gereksinimlerinin yanına yanaşılmıyor.
    Mouse, klavye, monitör, kasa

sistem değiştirmek gerekecek.
  • Çok güzel olmuş. Ama odama girince çıkamıyorum. Arkadaşlara katılarak belki paint ama çok güzel oyun.
    Abuzittinnnnnn
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.