Şimdi Ara

Abuzitttin'in Maceraları 3 'O Şimdi Mafya' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel oyun, emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
    devamını bekliyoruz
  • Ellinize, emeğinize sağlık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 31 Ağustos 2008; 13:15:16 >
  • Dead Or Alive
    O dediğin sahneler part 2'de. Abu 4'de eylül ortalarına doğru çıkacak.
    Tüm yorumlar için teşşekürler
  • Vay abuzittin 3 cikmis sonunda ,bi deniyelim
  • deneyelim
  • Oyunu bitirdim sonunda.Bazı zorlayıcı yerleri vardı ama sonunda bitti.Eğlenceli bi oyun.
  • Oyun zordu biraz ama çok uzun sürmedi 1 tane bug vardı oda önemsiz devamını beklioruz ayrıca sedat abinin de oyununu yapsana
  • bakalım nasılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgun

Oyun zordu biraz ama çok uzun sürmedi 1 tane bug vardı oda önemsiz devamını beklioruz ayrıca sedat abinin de oyununu yapsana

Kro otoparkçıyla konuşurkende bi bug oluyo.Yeşil fare(imleç) kilitleniyo yerine klasik el işareti çıkıyo.Buda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

quote:

Orjinalden alıntı: muratgun

Oyun zordu biraz ama çok uzun sürmedi 1 tane bug vardı oda önemsiz devamını beklioruz ayrıca sedat abinin de oyununu yapsana

Kro otoparkçıyla konuşurkende bi bug oluyo.Yeşil fare(imleç) kilitleniyo yerine klasik el işareti çıkıyo.Buda var

bende öyle bir şey olmadı hiç, bi şeyde bug vardı
    otoparkçıda bişeyler yaptıktan sonra kro otoparkçının yan tarafında birşeylere tıklayınca abuzittin çok hızlı bi şekilde 5-6 şey swöylüyordu ve yan tarafa gidiyordu
    veya öyle birşeylerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 31 Ağustos 2008; 17:53:35 >

• Kısa soluklu oldu ama bitti.

Tebrik ediyor sonraki bölümün gelişini beklemeye yatıyorum
  • Çabuk bitti Part 2'yi sabırsızlıkla bekliyoruz artık
  • Normlade 2 part tek bölüm olacak ve oyun kısa olmayacaktı ama oyunu 2 parta bölünce kısa oldu doğal olarak. :D
    Yorumlar için teşşeküler. 1-2 yerde ufak tefek buglar vardı ama çpk da önemli değillerdi.
  • oyunu bitirdim, diğer abulara göre daha kısa olmuş ama part 2'si de varsa bekleriz napalım
    crysis için core bölümü ne kadar kötüyse, bu oyun için de bisiklet bölümü öyle olmuş
    kontroller çok zor, oklara tıklamak zaten zor bence bu sistemi kullanma 2. bölümde
  • Emeklerinize sağlık.
  • İndiriyorum bakalım nasıl
  • Bitirdim çok kısa olmuş ama en zorlayan bisiklet oldu beni benden aldı
    Gene güldüm baya teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

oyunu bitirdim, diğer abulara göre daha kısa olmuş ama part 2'si de varsa bekleriz napalım
    crysis için core bölümü ne kadar kötüyse, bu oyun için de bisiklet bölümü öyle olmuş
    kontroller çok zor, oklara tıklamak zaten zor bence bu sistemi kullanma 2. bölümde

evet artık bu sistemi kullanmayacam. Ama 2.partta biraz daha olcak. Yine bu sistemle bir dövüş sahnesi var. Neyse en azından onu daha kolaylaştırırım.
  • Dostum oyun harika olmuş her zamanki gibi, Part 2 yi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.