2 günde 25 abyss kırdırdım fp ve pot çıktı elimde 13 tane daha var satayımmı kırdırayımmı karar veremedim
illa almayı istediğin bir item vardır. bak almayı planladıgın item düşük değerli ise 100m falansa sat abbyslerini. ama gözün büyük şeylerdeyse kırdır ya herro ya merro diyoruz kısaca
bence biriktir 100 tane yap sık dişini.. bi kerede kırdırırsın muhtemelen cıkar biseyler
100 tane yapmaya çalışayım o zaman ama taneyi 400k dan satsam 100*400=40m para yapar kırdırmaya değermi
Abyss tamamen şans işidir ister kırdır ister sat ama acilen paraya ihtiyacın yoksa kırdır. 1 Abyss TOTE , SHARD, RAPTOR düşürenler var. Sende dene şansını.
quote:
Orjinalden alıntı: ykaraca
2 günde 25 abyss kırdırdım fp ve pot çıktı elimde 13 tane daha var satayımmı kırdırayımmı karar veremedim
Bu konu icin topic acman gercekten cok garip bunu, Clan veya party arkadaslarinada sorabilirsin. lutfen biraz daha duyarli olun bir cok onemli yararlanilmasi gereken topicler bu tarztopicler yuzunden altlarda kaliyor .
quote:
Orjinalden alıntı: ykaraca
100 tane yapmaya çalışayım o zaman ama taneyi 400k dan satsam 100*400=40m para yapar kırdırmaya değermi
abysler 1m civarından satılmıor mu?
abyss i kırdırana satana
Sanane kardeşim adamın aklını çeliyon sen kırdır bi shard çıksın bi daha satıyon mu bakem.
sana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme