Şimdi Ara

Abyss AÇILDIIII !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abyss sadece lineage2 oyununu oynadıgımız server.. yanı sunucu / sağlayan.. oyunun adı lineage2.. bu oyunla ılgılı bılgı almak ıcın lutfen Gansh ın actıgı baslık altında nasıl oynanır l2 nedir vb.. konuları oku orda daha ıyı bılgı alırsın..
  • zoo emekli olamaz bizim rb tayfasina lazim :D prophet charla teker teker bufflarken bufflar bitio :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cengaveraso

zoo emekli olamaz bizim rb tayfasina lazim :D prophet charla teker teker bufflarken bufflar bitio :P

Sanirim Tam Okumadin Ben lvl 78 olarak Zoo'nun yerini alcam Bende Warcryer'im
    Her Ne kadar Emekli Etsekte Kalbimizde Yasiyor
    Hem Dur Bakalim 78 olacam daha 1 2 hafta surer gene nerden Baksan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 4 Aralık 2007; 14:44:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: Cengaveraso

zoo emekli olamaz bizim rb tayfasina lazim :D prophet charla teker teker bufflarken bufflar bitio :P

Sanirim Tam Okumadin Ben lvl 78 olarak Zoo'nun yerini alcam Bende Warcryer'im
    Her Ne kadar Emekli Etsekte Kalbimizde Yasiyor
    Hem Dur Bakalim 78 olacam daha 1 2 hafta surer gene nerden Baksan

Hadi be gürol kas sende sunu artıkın bitsin bu çin işgencesi
  • zoo emekli olmucak diger partyde yer alcak.aktif takim icinde dual olmayan bir wc kaldıkı bunu gürol kullniyorsa pvplerde isimiz daha da kolylasıcak.hadi gürol cabuk cabuk 2-3 hfta surmes seri dalarız kısa surede olursun.bu arada asokun melekleride hazır olsun action timeee
  • melek show hee Azacazz azacazz
  • quote:

Orjinalden alıntı: twincept

melek show hee Azacazz azacazz

ben yokken yaramazlık yapmayın.bağlntım yok ew tasıdımama illa haberlri gelir
  • kaydolamaya çalıştğımda "The server is not available now" diyor. Herhalde daha açılmadı
  • 3 saati gecti oynuyorum nasil acılmadı?? kaydolmaya derken account almayamı calıstın onumu soluyosun???

bu arada x3 deyım ben.. x7 ve x300 henuz online olmadı.. oyuna gırmeyı kastedıyosan bundandır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suspicious -- 4 Aralık 2007; 16:29:12 >
  • Gözünüz aydın akidişler sevindim valla adınıza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazuya55

Gözünüz aydın akidişler sevindim valla adınıza.

sende geri gel
  • bugun bize 7x de oynamak nasip olmucak heralde :(
  • Bu arada Bazilari FBI Abyss'in makinelerini tasirken yanindaymis Gibi Konusuyordu.Ben Hala Gelecek Diyorum Biliyorum Çünkü Hello Cello Server degil ole Hadi Bende Sizden Yana Olim Abyss o kadar zenginki Rüşvet vermiş server pc lerini almiş :))) Dicek Cok Sey Varda Bosver :)
  • gürol no polemik cov cov cov covsenin gibi aktif işi bilen bir wc ile cok daha güçlenecez cunku genelde zoo dualden geliyordu tam manasıyla faydalanamıyorduk bu acığı kapamamız lasim hadi gogogog
  • valla o soledıklerını yazdım ama masallah cok laf yedım.. yok abyss kapandı yok abyss makınaları aldılar yok abyss uyusturucu satıyodu ondan polısler basıp makınaları topladı.. ama burdada masallah konusulmuyo anında kavgaya cevıren yaş ıtıbarı ıle kucuk arkadaslar var.. bı zaman sonra ıster ıstemez ınsan onun sevıyesınede ınıyo mecburen cunku yazdıklarını ya gormuyo yada soledıklerını kulağı ısıtmıyo.. çocuk ozelden telımı alıp acıp kufurun bını bır para.. adres ıstıyo verıyorum gelen gıden yok.. bazen oyun oldugunu unutuyoruz fazla kaptırıyoruz kendımızı.. yazık gunah valla tek derdımız bu kalmıs gıbı.. ne abyss ın avukatımısın senler kaldı ne demedıkları baska bısey.. ben cocukluklarına verıyorum normaldır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: suspicious

valla o soledıklerını yazdım ama masallah cok laf yedım.. yok abyss kapandı yok abyss makınaları aldılar yok abyss uyusturucu satıyodu ondan polısler basıp makınaları topladı.. ama burdada masallah konusulmuyo anında kavgaya cevıren yaş ıtıbarı ıle kucuk arkadaslar var.. bı zaman sonra ıster ıstemez ınsan onun sevıyesınede ınıyo mecburen cunku yazdıklarını ya gormuyo yada soledıklerını kulağı ısıtmıyo.. çocuk ozelden telımı alıp acıp kufurun bını bır para.. adres ıstıyo verıyorum gelen gıden yok.. bazen oyun oldugunu unutuyoruz fazla kaptırıyoruz kendımızı.. yazık gunah valla tek derdımız bu kalmıs gıbı.. ne abyss ın avukatımısın senler kaldı ne demedıkları baska bısey.. ben cocukluklarına verıyorum normaldır...

neyse geride kaldı serwrımız geldi herzaman gelecegini umut ettik fısıltı gazetesinin traji coktur normal bole seler.sanal delikanlılığa gerek yok burda hepimiz kardesiz arkdasız.onemli olan taratsmada olsa sewiyemizi koruyabilmk.ben ailemi özledim bir an önce mesaimin bitmesini bekliyorumburadanda partiler yaptık yeri geldi pvpler yaptık ama şimdi sahaya inme zamanı geldi.sana 3xte basarılar ruslara gereken dersi wermn dileğiyle.bizde 7xte elimzden geldgnce srwerda esmeye dewam edecez.herkese kolay gelsin...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

quote:

Orjinalden alıntı: FASTandFAST

S.A ARKADASLAR BENDE ARTIK LOW RATEDE OYNAMAK İSTİYORUM VE ABYYS SECTIM MORFE TANIR BENI KANKAM.BANA YARDIM EDERSENIZ EGER ABYYSDE BENDE GELMEK İSTİYORUM...

wayyy turan nerden esti la

Turan KankaM Coktan beri soyluyor ama 1el uzatip Gel turan diyen olmadi Yada client sorunu vardi
    Bu arada Sws Bd Her zaman Tercihimdir 60lvl bd sws her zaman yanima alabilirim Herkeste alir zaten 78 lvl oldummu Demeye gerek yok parcalariz moblari 78lvl olmayi o kadar bekliyorumki a grade o kadar cok istemiyom

BURAK YA ARTIK BIKTIM NEYDEN DERSN AGA HEP KAS KAS SERVER KAPANSIN ARTIK İSTEMİYORUM ÖLE ŞEYLER EMEKLER BOŞA GİDİYOR.BU YUZDEN ACIKCASI LINEAGEDEN SOGUMUSTM VE 3 AYDIR OYNAMIYORDM NERDEYSE AMA ARTK LOW RATE BİTANE SERVER YETERLİ BANA.

GUROL KANKAM VALLA SEN BANA YARDIM EDİCEN SOLİM SENLE MSNDE Bİ KONUSALM HANGİ CHAR OLAYINI VALLA BEN AKSAM 8DEN SNRA GECE 1/2E KADAR ONLİNE OLURM.C.TESİ AKSAM 8DENDE PAZAR AKSAMINA KADAR ONLİNE OLABILIRM

TŞKLER SİMDİDEN...

• Valla Ado abimiz clan leaderlerinden Clanda son 8 yere support char bd sws destroyer alacam dedi.
    Cunku İlerde sorun yasiyacagiz(Sorun olmazda) song dance 2dk oldugugu icin devamli pt de bd sws olmasi lazim ,
    Server kapanmaya yakin elime 1 miktar para gecti saniyorum Cunku 3 char 1den pazara katmistim ne kadar kazandim bilmiyorum kankalarima yeter Ama B grade beklemeyin benden Ama Elbet onada Yardimci olacam Online oldugun saatler Zaten Clanin Tam online oldugu saatler
    Mesala ben gece 3.5 atarak oynuyorum[Baba korkusu]
  • quote:

Valla Ado abimiz clan leaderlerinden Clanda son 8 yere support char bd sws destroyer alacam dedi.
    Cunku İlerde sorun yasiyacagiz(Sorun olmazda) song dance 2dk oldugugu icin devamli pt de bd sws olmasi lazim ,
    Server kapanmaya yakin elime 1 miktar para gecti saniyorum Cunku 3 char 1den pazara katmistim ne kadar kazandim bilmiyorum kankalarima yeter Ama B grade beklemeyin benden Ama Elbet onada Yardimci olacam Online oldugun saatler Zaten Clanin Tam online oldugu saatler
    Mesala ben gece 3.5 atarak oynuyorum[Baba korkusu]

KANKA FARKETMEZ BANA AMA AKTIF OLACAGIM BI CHAR ACARSAM DAHA İİ OLURDU NEYSE BU AKSAM MSNDE OL HALLEDELİM SU OLAYI TAMAM MI?

• turan ben seni kasarim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.