Şimdi Ara

Abyss AÇILDIIII !!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SANA OYLE GELMİŞ KİMSENİN KİMSEYE YUKLENDİGİ YOK PAYLAŞIM VAR ARAMIZDA AMA BİRİLERİNİN LİDERLİK YAPMASI LAZIM DEMİ?
    BU SEBEPLEDE YÖNLENDİRMELERİ ADO VE ERHANIN YAPMASI NORMAL HER KAFADAN SES CIKARSA OLMAZ YANİ.
  • sana bişi dediğimi hatırlamıyorum sup
  • LOL POLİMİK YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazuya55

quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

quote:

Gözünüz aydın akidişler sevindim valla adınıza.

sende geri gel

Ah abi öle dionda ben bu mana olayina uyuz oldum bilmiom belkide çok ters bi karakter (sps) ile başladığımdan bana öle gelmiş olabilir. (256 MB RAM ile dual empci acma işkencesinden bıktım yani^^)

Turandan interludeyi bi alsaydim aktif sws ariyomuşsunus sws açar 25 gunde 70+ olurdum ama sws de bulunmuş. (Aslında bishopla oynamayı seviyorum amma lakin fakat mana^^. Prophet fazla mana gereksinimi duyan bi karakter değil prophet olabilir. Ama önceliğim sws olmaktan, sws yerimiz dolmuştur derse ado prophet olabilirim.)

Evt kazu zilliyi 78 yapana kadar empci kıcımda geziyordu fightere gectık bu sefer gene kıcımda gezıyo necro sub yaptım hala kıcımda gezmekte elder kıça ii tampon oluyo yahuu kurtuluş yok abyss de illakine dual acılıcak

• Polimikcik yaratma o zaman.
    ado dedim sup emedim.
  • Valla aga dual açmaktan şikayetim yok da RAM ler sağlam olmayınca işkence oluyo takiyorum arkama gidiyorum 10 adim sonra bakıyorum dier cliente empci arkamdan geliyomuymuş die. Dierinden normal geliyo gorunuyo ama empciye gecince bi bakıyorum ya geride kalmış yada biyerlere girmiş filan. Kısacası PC kasiyo. Yoksa 72 lvl e kadar kasmiştim 6 lvl e kadar da kasardim (tabi ozaman c4 idi ^^) ama RAM ler iyice uyuz etti aga donuyo filan. Çekilcek gibi diil yani.

Bu arada Turan kardeş cd leri aldım ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
  • quote:

Valla aga dual açmaktan şikayetim yok da RAM ler sağlam olmayınca işkence oluyo takiyorum arkama gidiyorum 10 adim sonra bakıyorum dier cliente empci arkamdan geliyomuymuş die. Dierinden normal geliyo gorunuyo ama empciye gecince bi bakıyorum ya geride kalmış yada biyerlere girmiş filan. Kısacası PC kasiyo. Yoksa 72 lvl e kadar kasmiştim 6 lvl e kadar da kasardim (tabi ozaman c4 idi ^^) ama RAM ler iyice uyuz etti aga donuyo filan. Çekilcek gibi diil yani.

Bu arada Turan kardeş cd leri aldım ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

sen gel yaw dual acmadanda olur bazi seler sen adoyla konus karar werin ne acacağınza ole basla hersey halledilir

• quote:

Orjinalden alıntı: s4ym3r3c0

Polimikcik yaratma o zaman.
    ado dedim sup emedim.

seni tanıyamadık.bizahmet tanıtıwer kendini.abystemydin?
  • selam,
    abyss de çok az oynadım fakat beğenmedim.
    tempest te çok uzun zaman oynamıştım.
    ado+hybrit+twincept burdan hatırladıklarım.belki daha var ama hatırlamıyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

quote:

Gözünüz aydın akidişler sevindim valla adınıza.

sende geri gel

Ah abi öle dionda ben bu mana olayina uyuz oldum bilmiom belkide çok ters bi karakter (sps) ile başladığımdan bana öle gelmiş olabilir. (256 MB RAM ile dual empci acma işkencesinden bıktım yani^^)

Turandan interludeyi bi alsaydim aktif sws ariyomuşsunus sws açar 25 gunde 70+ olurdum ama sws de bulunmuş. (Aslında bishopla oynamayı seviyorum amma lakin fakat mana^^. Prophet fazla mana gereksinimi duyan bi karakter değil prophet olabilir. Ama önceliğim sws olmaktan, sws yerimiz dolmuştur derse ado prophet olabilirim.)

AGA YOLLADIM INTERLUDEYI KARGOYA DUN VERDIM

• a.selam memnun olduk.
  • eywallah bende memnun oldum
    bu arada adım Recep..genelde Reco derler.
    herkese selamlar,bol expolu adenalı droplu günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: s4ym3r3c0

eywallah bende memnun oldum
    bu arada adım Recep..genelde Reco derler.
    herkese selamlar,bol expolu adenalı droplu günler

saolasın darısı seninde basına yeni gelen kardeslerimizi de giydrdikmi srwerı rehin alcaz demektir
  • Gözünüz aydın...
  • Rec00 yanaş yamacıma yoksa.............
  • Sevgili reco. L2 yi biraktin ama hala l2 forumlarında geziniyosun. Sanki oynamak istiyomuşsun gibi bi durumun var ama zamanla anlıcaz:D. Sup_TR ve RECO 2 iniz de arkadaşlarımsınız ve 2 inizlerede reeelden görüşüyoruz. Polemik olaylarını geçin. Biz elimizden geldigiğince clana yardımcı oluyoruz. Sebebine gelince bi arasözü ile konuyu kapatacam. Sen takımdaki en zayıf oyuncu kadar güçlü olabilirsin.

Karşıya geçince göreüşelim reco. Sohbet edelim biraz. Araba aldınmı? :d
  • Walla adocum acaip özledim.uzun zaman oldu sayılır.
    ehh biraz dertlerimizde azaldı..aklıma ilk gelen sizler ve Lineage oldu
    ama belirtmeden geçemeyeceğim Abyss ye nedense bir türlü kanım ısınmadı.
    ama sizlerle birlikte zaman zaman takılmak isterim.(party e adam lazım olur falan ararsın girerim)
    şuan 1-2 yeni açılmış sayılan server deniyorum interlude 5x.
    ilerleyen zamanlarda bakıcaz artık

• selam erhan.

ben yanına gelmem stun çakacan demiii yemez
  • S.a akadaşlar hepinize merhabalar en güzel günler,geceler ve droplar s izlerin olsun bu akşam danceri , yarin akşam inşaallah osmanlihakani songcunun gorevlerini bitirecem en gec inşaallah pazar günü dancer (sakaryali) songer (osmanlıhakani) görevleri bitmiş olucak bu arada ben disikurt charinin sahibiyim herkese iyi oyunlar
  • sonunda 300x de açıldı
    gece 6 da açacaz demişlerdi 5 de açmışlar
    ilk defa sözünde durdular
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.