Şimdi Ara

abyss'deki dusman turkler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi nedir anlamadim. abyss'e gidince ozellikle KRALONUR nick'li bi gerizekali habire beni hedef aliyor. 2 gundur boyle. Hadi digerleri yapiyorda, Turklerin birbirine ettikleri nedir yaw... Adama mesaj atiyosun, cevap da vermiyor. Cok sinirlendim. Hadi cok onemli degil baska kata gidiyorum ama her defa boyle.

• Adam zevk alıyor heralde, yada bi Türk tarafından kazıklanmış, hıncını çıkarıyor
  • o kişi karus mu yoksa elmorad mı
  • beyler abbys de ölünce %1 gidio diolar dorumu bunu kesin var yada kesin yok diebilecek biri var mı ???????????
  • tyrant +1
  • Abysste zaten türkler birbirine girio, yabancıların birbirini öldürdüğünü sanmıyorum.

hele bazı salaklar var, kat inerken bilke gelip vuruyo, 2. kattan 3 e inicem adamlar sanki birinin ordan geçmesini bekliomuş gibi dalıyo hemen, bigün hiç unutmam, spastik bi mage, uzaktan bişeler arıo ama önce görmedim, info pencereisnden adına bakrım, buldum adamı, kaşınam fena olur dedim. kaşınsam nolur dedi. 3-4 vuruşta aldım adamı, sonra işi gücü braktım. o adamı takip ettim. spawn olduğunda yanındaydım, yine indiridm, 10-15 kere yaptım bu şekild, adam abi tamam yeter artık dedi , ben yetmez dedim :D herif altkatlara bi yere gitti, o şejkilde kurtuldu :D bende işime baktım.
  • acıkcası ben; kendi ırkıma dalan, karşı ırktakı kişiye sürekli dalıyorum taki pes edinceye kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rome'da Lord u kesen ilk TURK
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ölünce exp gidiyomu simdi gitmiyomu??
  • gidio
  • % kac??
  • %1 exp gider ölünce.
  • önceden adamlar öldürünce gitmiyordu fakat
    geçenlerde adam öldürdü %1 gitti
  • dolayısıyla abyss gem lerin fiyatları yükselecek şimdi :D
  • valla ben ne yalan söyleyim abysse gidip adam kesmekten çok büyük haz duyuyorum..ama durduk yerde kimseye saldırmam..ben elmoradım. giderim karusların katına oturum yere. kesin bi saldıran oluyor. vay sen mi saldırdın diye herifi bezdiriyorum. böylece abi niye saldırdın da diyemiyo çünkü ilk kendi saldırıyor!!
  • savasmak istiyosanız cz ye gidin niye abyss te savasıyosunuz ki
  • czdekiler güçlüde ondan şu insanlardan çektiğim bıktırdı bi gün beni ulan gitmişim 3 kata solucanlarımı kesiom adam gelip dalıo tek adamda değil biri dalınca hepsi çullanıo üstüme karuslarda yardım falan yok 10 kere falan öldüm bıktım artık hiç karuslar tepki falan vermiolar bi kerede ben daldım 3 4 mageyi yolladım aşağı sonra biraz sakinleşti sonra geldiler tekrar mage bana büyü atmasıyla kafasına nova yemesi bir oldu 2 mage abilerim novaları bi kodular ortalık boşaldı sonrada pek karuslara dalan olmadı ama şimdi % 1 düşmesi iyi olmuş fakat np miz varsa gene % 1 mi gidio normalde öyle değil np falan kazanıomuyuz daha iyi yapmışlar bence

• peki karşı ırk öldürene exp geliomuuuuu?????????????????????????????????????????????
  • hayır karşı ırkı öldürene exp gelmio
  • Bu KRALONUR denen dingo karus. Eger gorurseniz dikkat. Adam her turlu skill/spell ne varsa uzerinize yagdiriyo.

Biri sizi oldururse %1 xp gidiyo, ama canavar olduruse o zaman normal %5.

Bi dahaki sefere clanla gidecem zaten, o adami da bulursam ayvayi yedi.
  • bu konu daha oncde acılmıstı

oraaya abyss toplamak icin degil de adam öldürmek icin gidenlere .....................dıııııııııııııııııııııııııııııııııııtttttttttt sansurlu kelimeler kullanıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_4039827/mpage_1/key_abyss%252Cgirenler//tm.htm#4039827

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GsmPc.NeT -- 16 Eylül 2005, 18:44:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.