Şimdi Ara

abyss'deki dusman turkler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben katımda karus görürsem dalarım abi neticede üstünlük oyunu biraz da ve yaptıın da kötü bişi diil oyun kuralları içinde olan bişi
  • 61 Assass la dalarsın tabi :)))
    Bende lvl50-55 e kdr takılırdım genelde 2.kat cave leechlerdeydim xigenonda, hep karus mage gelirdi alan büyüsü atardı, 1-2 ok atışımda oyuncak bebek gibi düşüyolardı, buff basıp gelirdi 4-5 vuruşta inerdi büyü atamadan, tp nin yanında beklerdim 3 lü ok atardım, barbarlar zorluyordu baya unutmam priestlar geliyordu özellikle Allied Army klanının mage leride durup dururken saldırırdı normal de ilgilenmem gelir inferno atardı öldürüyordum bir daha gelmiyordu en azından, middle class item parası için abyss kasılır ama artık 400-500k lar az geliyor lvl60 ı geçiyim bende zevk için giderim :)
  • arakdaşlar öncelikle cahilliğimi bağışlayın çünkü lvl40 oldum hala bi şey bilmiyom :( Abysss e gittim orda solucan öldürüyo herkes bende öldürdüm ama içinden bir halt çıkmıyo Abysss taşmı ne ? solucanlardan mı çıkıyo? nerde kırdırılıyo maradonda diye duydum ama kim kırıyo bilmiyom yardımcı olursanız sevinirim
  • frostnova ile herkeze dalmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: madyb

ben katımda karus görürsem dalarım abi neticede üstünlük oyunu biraz da ve yaptıın da kötü bişi diil oyun kuralları içinde olan bişi

aynen sonuçta amaç üstünlük ve bunu heryerde göstermek lazm mümkün olsa moradonda 1 tane karus bırakmıcam ama mümküm diil mesela en sevdiğim 4,5 ezik karusun arasına dalıp hepsini kesmek bide vendor kuranları kesmek çok zevkli oluo
  • bugün abyssde ::ertugrul:: diye biri ilk bana saldırdı kestim sonra tekrar kestim bi priestle geldi o da beni sürekli kesti %6 kaybettim :(
  • abyss de dalanların hepsi türk zaten.en iyisi gidip bandicoot kesin eğer büyücü değilseniz.çok düşük lvl de değilseniz.çünkü worm e de bi tane koyuyonuz bandicoot a da.hem orda kimse olmuyo.
  • bazı biiiip rezzer lar da 4 taşa kaldırıo , küfürü basıom

• Areste abyss deyim bi warrior üstünden başından belli lvl i tam ortadaki direğin ordan gecerken bana vurdu sonra durdu yanlışlıkla oldu deil mi dedim yo bilerek vurdum dedim iyi dal sen bakalım bana dedim basladı dalmaya 10 kadar saydım bu arada bende pot iiçiyom staflla dalmaya başladım yattı spawn oldu ya boswer sen kuvvetlisin dalma bana dedim bak cok pot içiyom dedim sen daha cok öleceksin burdan kaçacaksın aynen bu cumleyi yazdı gene geldi kestim 10 15 kere geldi kestim la olum git başka birine dal diyom gene geliyo beni yukarı çagırıyo gel yukarıda kapışalım yok arenaya cıkalım yukarıda insan cok beni onlara kestirecek aklı sıra lvl sordum 55 yazdı ne olum senin üstün başın dedim bunlar goblin dedi kıyafetlerini pek bilmiyorum ama sanırım hepsi yırtık pırtıktı repairdan haberi yok . Ha bu arada bu yazdığım ko varken di ke den birhafta falan önceydi.

• eger kata gelir gelmez nickle dalga gecip küfür etmeye başlarsanız tabiki keserler sizi..böyle devam ettiginiz sürece ne abyss ne para alırsınız ha bi eksi yönü level düşersiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.