Şimdi Ara

abyss gem drop şaşırtıcı :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
22.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

abyss gem drop şaşırtıcı :S

• Yapay Zekanın Yanıtı

Abyss Gem Dropları: Kapsamlı Bir Rehber (2023 Güncel)

Knight Online'ın en değerli eşyalarından biri olan Abyss Gem'leri elde etmek, oyuncular için büyük önem arz etmektedir. Abyss Gem dropları, oyunun Abyss haritasında belirli canavarları yenerek elde edilebilir.

Abyss Gem Dropları 2023

Abyss Gem dropları, oyunun en son güncellemeleriyle düzenli olarak ayarlanmaktadır. 2023 yılı itibarıyla, Abyss Gem dropları aşağıdaki canavarlardan elde edilebilir:

• Abyss Knight
    • Abyss Archer
    • Abyss Mage
    • Abyss Shaman

Abyss Gem Drop Oranları

Abyss Gem dropları, canavarın türüne ve seviyesine bağlı olarak değişmektedir. Genel olarak, daha yüksek seviyeli canavarlar daha yüksek droplar sunar. Abyss Gem drop oranları ayrıca kullanılan ekipman ve buff'lardan da etkilenebilir.

Abyss Gem'lerin Önemi

Abyss Gem'leri, Knight Online'da çeşitli amaçlar için kullanılabilen çok önemli eşyalardır. Oyuncular, bu değerli taşları şunlar için kullanabilirler:

• Ekipmanlarını güçlendirmek
    • Yeteneklerini geliştirmek
    • Oyun içi para birimiyle takas etmek

Abyss Dropları: İpuçları ve Püf Noktaları

Abyss Gem droplarını en üst düzeye çıkarmak için oyuncular aşağıdaki ipuçlarını ve püf noktalarını dikkate alabilirler:

• Abyss haritasını iyi öğrenin ve Abyss canavarlarının yerlerini bilin.
    • Canavarları avlarken güçlü ekipman ve buff'lar kullanın.
    • Bir parti oluşturun ve canavarları birlikte avlayın. Bu, dropları artırmaya yardımcı olabilir.

Abyss Gem dropları, Knight Online'da başarılı olmak için çok önemlidir. Yukarıdaki bilgiler, bu değerli eşyaları verimli bir şekilde elde etmenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • normal bişey
  • cok az da olsa dusme ihtimali var bu gibi high class itemlerin

myko delosda kohack ile abyss kasip raptor dusurmeyi istedigim zamanlari hatirladim
  • Eskiden chitin çıktımı sevinirdik ke zamanı, çok değişti oyun çook
  • 30 tane daha aldım impact düştü fiyatıda uygun 40k dan çektim devamı gelcek sanırsam..
  • eskiden gem falan shell mell yokken daha

abyys leri 2m den satıyoduk

o zmnlarda shar düşmesi büyük olaydı shell düşünce bile bayram ediyoduk :D
  • Her şeyin Eskisi Daha Güzeldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baldur's Gate 3 Bug
    3 hafta önce açıldı
    Scroll of teleport item nedir?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkez Eskiden K.Onun daha güzel olduunu sölüo keşke en başa dönürebilsek uskoyu bende eskilerin oyuncusuyum sırf yeni knightta milletin item showlardan sıkıldığım için bıraktım
  • Banada Raptor çıkmıştı
  • 3sene önce abys ler 1 m di tanesi tabi gb satısı falan yok gelirdik abys çıktımı db atardık 1m e satardık ama para çok değerliydi bazende 10-15 tane toplardık kırdırırdık chitin çıktımı +1 i 35m e satardık ne sevinirdik
  • Carnac ilk acıldıgında 35 lvl olup hemen abys cıkartmaya gıtmıstım ve hemen cıkartıp kırdırdım 12 tane kırdırdım düşen itemler 1 tane raptor 1 tane de chitin...
  • OF offf eskiden her patche koxp olurdu +7 hornunu alan abysa gelir koxpunu kurardı duvarın içine gierr günde 100 150 tane toplardık adamlar 1.5mden falan alırdı 200 250 m paramız olurdu gbciler vardı ama tanesini 2 3 liradan satarladı ne günlerdi para kasmak basitti
  • 1 milyondan gb çekiyorduk ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

1 milyondan gb çekiyorduk ya

15 kuruştan gb almıştım geçen yıl
  • Normal bana raptor ve iron bow cıkmıstı
  • olayı çözdüm 75 tane abyss den 1 i high class silah oluyo denedim bugünde iron bow düşürdüm yarına allah kerim..
  • herşeyin eskisi güzeldi diyenlere katılıyorum...şimdi iş ytl ile item dizip,ukala ukala gezip dışarda gerçek bir yaşamın olduğunu unutan,saçma sapan düşüncelere kaldı...
  • 250bin e gb hatırlıyorum .. simdiki hale bak .
  • evet ne guzeldi eskıden
    abbysleri 1m e satardım bana 1 2 hafta pot para olurdu
  • Bundan 2 yıl önce abyssden 2 chitin üstüste çıkarmıştım . Kaç ay potla dolaşmıştım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.