Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 Bug

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Geç de olsa BG3 oynamaya başladım. Gölgelanetini kaldır görevinde Oliver'ı yendikten sonra, konuşarak ikna edip ardından kampa gidip bir konuşma başlatmam lazımmış ancak, Oliver'ı ikna etmeyi başardığım anda partim max iki defa çevresel hasar alıp ölüyor. Oliver'la konuşma bittiği anda iki defa kısa dinlenme yaptırıp canlarını dolduruyorum, uzun dinlenmeye bastığımda herkes ayakta olmasına rağmen oyun bana "partinde yığılmış durumunda biri varken uzun dinlenme yapamazsın" diyor ve iki saniye sonra hepsi yere yığılıp ölüyor. Bu nasıl bir bug nasıl kurtulabilirim aklım almıyor lütfen yardım edin

• Oliver'ı ikna etmeden önce yapılması gereken birkaç birşeyler var buları yaptınızmı? Son Işık handa biri yatıyor bir portal var Oliver'ın gerçek benliğinimi ne alıyor diğer yarısı iyi tarafı falan vs bunları yaptıkdan sonra ikna edebiliyorsun die hatırlıyorum.Evet doğru bu arada oyunun o bölgesinde bug var zamanında benimde aynısı başıma geldi baştan başladım sende ya baştan başlıycaksın yada en yakın save neresiyse ordan.Oyunda birşeyleri sırayla yapmadığın zaman buga giriyor malesef.Mutlaka yedek save alman şart Benimde Sınavlarda buga girmişdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 1 Aralık 2024; 17:45:13 >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle ki; son ışık hanındaki elemanın cesediyle konuştuk halsin bu oliver'ın diğer yarısını kurtardı sonra bu oliver ile savaşa girdik. Ama benim eksiğim fenermiş bi arkadaşım bunu söyledi bu akşam deneyeceğim. Nere'nin feneri var nerde tamir ediliyor bilmiyorum, bunun dışında ay doğumu kulelerinde bir fener varmış sanırım nerede olduğunu bilmiyorum ama bir şekilde bulacağım. İşe yararsa ve sorun çözülürse buraya ekleme yaparım.
  • AnılTunçkılıç BSVKP A kullanıcısına yanıt
    Anladım Ay doğum kulelerinde var şeyin odasında biri Balazar mıydı neydi isimleri hiç hatırlamıyorum birde son ışık hanını çevresinde dolanan bir ekip var yaratığın elinde fenerin aslı var ışık perisi onu alırsan eğer gölgelerden tam kurtuluyorsun Peri beni bırak sana yardım ediyim falan diyor yoksa elinde sopayla gezmen gerek el feneriyle silah taşıyamassın yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 1 Aralık 2024; 18:41:24 >
    Hadi ya bu hanın etrafındaki yaratığı hiç duymamıştım bakarım birazdan
  • @evohan abi not almak lazım

• Adamantium demirhamesindeki robotu yendim bugün, 5 lvl de, çok iyi taktik kasmak gerekti, özellikle rakibi yavaşlatan sersemleten ve zar şansını düşüren büyüler atıp, ezme vuran silahlarla saldırınca, yerinden bile pek hareket edemeden pert ettim, taktiksiz gidersen anında cort ediyor bizi, çok zevkliydi dövüş 👍😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Aralık 2024; 22:39:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    skyrim alduin's wall bug yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Onu lavın içinde tuttuğun sürece gerisi kolay ya
    Bunlar aklımda olsun :)
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Takıldığın heryerde gelip bana sorabilirsin kral😅
    Aynen zaten lav ı açmassan vuruş almıyorki
    Eyvallah kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.