Beyler 4-5 arkadaş Red Alert 2 mi oynasak diye konuşuyoduk biraz araştırdık. AEFNet diye bi oluşum (büyük ihtimalle yazılımcılar) Red Alert 2 için ücretsiz online sistem geliştirmişler. Örnek ekran görüntülerini atacağım aşağıya. Sadece bağış sistemiyle çalışıyorlar. Girdin oyuna, baktın beğendin "helal olsun geçmişe döndük sayenizde" diyorsan gönlünden ne kopuyorsa bağış yapıyorsun istersen adamlara. Zorunlu değil. Yaklaşık 1 aydır oynuyoruz arkadaşlarla. Server ne zamandır var bilmiyorum ama cidden çok kaliteli iş çıkarmışlar. Oyuncu sayısı gayet yeterli gündüz vakti mesai saatinden dolayı çok fazla oyuncu olmuyor. Donanımhaber'le paylaşma fikri geldi, hem online sayısı artar hem de burada çok kişiye ulaştırırım diye düşündüm. Serverın reklamı burda yapıldı mı bilmiyorum ama. Bu ekran görüntüsünü anlık aldım. Yaklaşık 50-100 kişi online oluyor. Discord sunucuları da var. Orada sürekli online olanlar var. Yardım vs isteyebilirsiniz. Çok profesyonel oyuncular da var acemiler de oynuyor. İsterseniz botlarla oynarsınız, isterseniz donanımhaber'de toplanıp oda kurarsınız, isterseniz oyundakilerle tanışır beraber oynarsınız. Ortam gerçekten kaliteli. Oyunu indirirken Windows Güvenlik Duvarını devre dışı bırakmanız gerekiyor ama virüs vs yok biz taratmıştık. |
Red Alert 2: Nostaljinin Online Canlanması
Sevilen gerçek zamanlı strateji oyunu Red Alert 2'yi özlediyseniz, artık online olarak oynayabilirsiniz! AEFNet platformu sayesinde, Red Alert 2'yi çevrimiçi oynamanın kolay bir yolunu sunuyor.
Red Alert 2 Online ile Nostaljik Bir Yolculuğa Hazırlanın:
Red Alert 2 Online, orijinal oyunun tüm heyecanını ve stratejik derinliğini korurken, onu modern bir çevrimiçi deneyimle birleştiriyor. Sovyetler, Müttefikler veya Yuri'nin İntikamı fraksiyonlarından birini seçerek, diğer oyuncularla veya yapay zekaya karşı gerçek zamanlı savaşlara katılabilirsin.
Red Alert 2 Nasıl Oynanır?
Red Alert 2 Online'da oynamak için yalnızca bir tarayıcıya ihtiyacın var. AEFNet web sitesini ziyaret et, bir hesap oluştur ve ardından Red Alert 2'yi seç. Hem klasik hem de Yuri's Revenge genişletme paketi seçenekleriyle, oyun deneyimini kişiselleştirebilirsin.
Red Alert 2 Telefonundan Oynama:
Hareket halindeyken de Red Alert 2 oynamak mı istiyorsun? AEFNet, Android ve iOS cihazlar için mobil bir uygulama sunuyor. Uygulamayı indir, hesabına giriş yap ve telefonundan istediğin zaman Red Alert 2'nin keyfini çıkar.
Red Alert 2 Satın Alma:
Red Alert 2 Online oynamak ücretsizdir, ancak oyunu Steam veya Origin gibi platformlardan satın alarak resmi sürümün tüm özelliklerine erişebilirsin. Resmi sürüm, daha fazla oyuncu, özel haritalar ve sürekli güncellemeler gibi ek avantajlar sağlar.
Red Alert 2 Online ile, nostaljik gerçek zamanlı strateji deneyimini yeniden yaşa ve çevrimiçi savaşların heyecanını keşfet.