*Hazır Fabrikanın Bulunduğu Bir Bölüm Seçin *Ülke Olarak Amerika'yı Seçin *Ben America Korea Kapışmasında Adamların Barracks Larına Spy Sokmuştum Bana Chrono Commando Diye Bir Çeşit Patlatcıcı Asker Geldi.Gidişi Dondurucu Gibi.Süper.Bunu Alın.Avrupa Ülkelerinin Barracks Larına Spy Sokunca Çıkıor *Müslüman Ülkelerin Klonlatıcısı Vardır Ama Onlara Spy Sokarsak Oda Bize Gelior *Müslüman Ülkelerin Barracks Larına Spy Sokarsanız PSI COMMANDO Çıkar *Paranız 100.000 İ Geçtiğinde Kesin Savaşı Kazandınız *France'yi Sakın Seçmeyin Grand Cannon Bi İşe Yaramaz *Eğlence İçin Libya'lıları Seçin Demolation Truck Ateş Edildiğinde Veya Edilmediğinde Patlıor Ortalık Süper Oluorr *Bu KADAR
Multiplayer iyi gidiyor bu oyun.
bir ipucu da ben vereyim..
amerika veya müttefiki bir ülke seç..savar fabrikana,barakana,rafinerine vsvs biraz hasar ver..engineer ile spy ı seç..aynı anda hasarlı yapıya yolla..düşman yapısına sokmuşsun gibi sonuçlar veriyo..
kendimize ajanmı sokçaz
quote:
Orjinalden alıntı: pcqo
bir ipucu da ben vereyim..
amerika veya müttefiki bir ülke seç..savar fabrikana,barakana,rafinerine vsvs biraz hasar ver..engineer ile spy ı seç..aynı anda hasarlı yapıya yolla..düşman yapısına sokmuşsun gibi sonuçlar veriyo..
eğer böyle bişey oluyorsa güzelmiş bu
evet arkadaşlar kendimize spy koyuyoruz.. ilk başlarda biraz zorlanıyrsun.. önce engineer sonra da spy girmeli..ama 2sini de aynı anda yolayın..mühendis önde ajan arkada..arkadaş bana yaptı azım açık kaldı resmen..
quote:
Orjinalden alıntı: pckesfeden
*Hazır Fabrikanın Bulunduğu Bir Bölüm Seçin *Ülke Olarak Amerika'yı Seçin *Ben America Korea Kapışmasında Adamların Barracks Larına Spy Sokmuştum Bana Chrono Commando Diye Bir Çeşit Patlatcıcı Asker Geldi.Gidişi Dondurucu Gibi.Süper.Bunu Alın.Avrupa Ülkelerinin Barracks Larına Spy Sokunca Çıkıor *Müslüman Ülkelerin Klonlatıcısı Vardır Ama Onlara Spy Sokarsak Oda Bize Gelior *Müslüman Ülkelerin Barracks Larına Spy Sokarsanız PSI COMMANDO Çıkar *Paranız 100.000 İ Geçtiğinde Kesin Savaşı Kazandınız *France'yi Sakın Seçmeyin Grand Cannon Bi İşe Yaramaz *Eğlence İçin Libya'lıları Seçin Demolation Truck Ateş Edildiğinde Veya Edilmediğinde Patlıor Ortalık Süper Oluorr *Bu KADAR
süper silahlar açık halde libyayı seçin..5 6 tane demolution truck (patlayan kamyon) seçin. düşman şehrine yakın bir yerde hepsini bir araya toplayın..üzerlerine iron curtain atın.veeee biraz çabuk bir şekilde düşman şehrine sokun..perde kalktığında--->> güüümm...düşman yerle bir..
Rusya seçin yad DeeZire ek paketi yüklüyse ingilitere rusya seçinde tesla tank + tesla trooper eng. seçince light tank + roketter müthiş oluyor
kore veya abd hava binasına spy sokunca A10 Warthog gelecek tek kelime ile mükemmel bi uçak sanırım abd de çıkıyordu tam hatırlayamadım
trainer kullanıp finansal durumunuzu sağlamlaştrın oyun sizindir
müslüman ülke ne be?
Arkadaşlar kendi binanıza spy ve engineer sokmak hiledir. Multiplayer oyunlarda hiç hoş karşılanmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: pckesfeden *Ben America Korea Kapışmasında Adamların Barracks Larına Spy Sokmuştum Bana Chrono Commando Diye Bir Çeşit Patlatcıcı Asker Geldi.Gidişi Dondurucu Gibi.Süper.Bunu Alın.Avrupa Ülkelerinin Barracks Larına Spy Sokunca Çıkıor... *Müslüman Ülkelerin...
Bu birim çok güçlü. İlk binasını biraz geç yokediyor; ama onu yaptıktan sonra 10-15 saniye içinde düşmanın binalarını yerle bir edebiliyor tek tek. Not:Müslüman değil, Sovyet (yanlısı) ülkeler olacak.