Şimdi Ara

Baldur's Gate 2 Enhanced Edition Türkçe Çeviri Çalışması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
5
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Baldur's Gate 2 Enhanced Edition Türkçe çevirisine başlanmıştır.

Ekipte Baldur's Gate 1 ve Icewind Dale 1 Enhanced Edition çevirisinde bulunmuş arkadaşlar ve gönüllü çevirmenlerimiz bulunmakta.

Ekibe katılmak isteyen gönüllü arkadaşlar için başvuruları buradan alıyoruz:

baldurgecidi2@gmail.com

frpnet
    Baldur's Gate 2 Enhanced Edition Türkçe Olsun Diyenleri Arıyoruz! - FRPNET
    https://frpnet.net/haberler/oyun-haberleri/baldurs-gate-ii-enhanced-edition-turkce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldur Geçidi 2 -- 23 Kasım 2023; 0:20:27 >

• başarılı çalışmalar dilerim

• Takip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt

Kolay gelsin zor iş, umarım altından kalkarsınız.. ilk oyun neyse de ikinci oyunun dili baya ağır gelmiş zorlamıştı beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndOfTheNight -- 26 Kasım 2023; 23:19:56 >
  • Allah'ını seven Planscape Torment'e çeviri yapsın. Herkes hikayesini ve karakterini övüp övüp duruyor. İngilizce bilmediğim için oynayamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunlarından birisi. Baldur's Gate 3 çıktıktan ve seriyi canlandırdıktan sonra topluluklar tarafından ilk 2 oyunun ragbet görmesi üzücü bir durum. Umarım kısa sürede Türkçe olur ve BG:2 oynayabiliriz.

• Konuyu güncel tutmak adına ilerlemeyle ilgili bilgilendirme amaçlı paylaşımlar yaparsanız daha hızlı amacınıza ulaşabilirsiniz. Diğer pek çok çalışma gibi sadece konuyu açıp kenara çekilerek bir yere varılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zor bir çalışma. Kolaylıklar diliyorum. 

• Şu tür asılsız ve devamı getirilmeyen reklam içerikli konular yasaklanması lazım. Arkadaş madem niyetiniz yok ilgilenmeye ne diye reklamınızı yapıyorsunuz yahu. Sitenize 3-5 ziyaretçi çekmek için boş işlerle uğraşmayın.

• Çeviri grubu herhangi bir bilgilendirici haber paylaşırsa güzel olur. Normalde bu proje iptal yama çıkmaz derdim. Ama çeviren kişiler arasında Baldur's Gate 1 oyununu çeviren arkadaşlarda varmış. Bu yüzden güvenimi hemen kaybetmiyorum. Bilgilendirici paylaşımlar yaparsanız iyi olur. İptal ettik yada devam ediyoruz gibisinden.

• Çeviri devam ediyor. Baldur's Gate 2 Enhanced Edition içerisinde 1.650.000 kelime var. Çevirinin yüzde 12.47'si tamamlanmıştır.

İngilizcesine güvenen, katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.

• Baldur Geçidi 2 B kullanıcısına yanıt

Bilgilendirmeniz için teşekkürler, ara ara devam etmesi bizim için çok iyi olur. Çünkü bu topluluk çokça habersiz ve yarım kalmış RPG çevirisi travması geçirdi.

• Takip!!! Lütfen ara ara bilgilendime yapın. Sizden haber bekliyoruz

• Merhaba, gidişat ne durumdadır discord kanalınız var mı takip edebileceğimiz?

• Şuanda ilerleme yüzdesi kaçtır bilgilendirebilirmisiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buna bir yeni yıl süprizi iyi giderdi, en azından bir bilgilendirme. Var olan maile de dönüş yapılmıyor çünkü.

• BEKOKOBE35 kullanıcısına yanıt

2014 yılında açılmış bir konu var. Bu forumdan ulaşabilirsin. Çeviri iptal olmadı bu arada. Yani bilmiyorum. Bu paylaştıgım 2014'de iptal edilen çeviriyle ilgili ama 2024'de mesajlaşanlar olmuş.

beamdog forums
    Beamdog Forums - Baldur’s Gate 2 Enhanced Edition çevirisi iptal oldu - Page 2
    https://forums.beamdog.com/discussion/33467/baldur-s-gate-2-enhanced-edition-cevirisi-iptal-oldu/p2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 1 Ocak 2025; 6:36:38 >
  • Mobilden yama yapailirmi bilgisayar

Im yok bende Mobilden yama yapcam da baldur gate için nasil olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeviri devam ediyor. Ekibimiz çok küçük ama oyun devasa boyutlarda. Buna rağmen iyi ilerleme kat ediyoruz. Fakat minimum 1 seneden önce bir sonuç beklemek hayal olur.

• Baldur Geçidi 2 B kullanıcısına yanıt

Devam etsinde kral biz burdayız, ama lütfen 3-4 ay arayla şu bildirimleri yapın gerisi problem değil. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.