< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeragorn -- 30 Mart 2021; 20:10:45 > |
MONKEY ISLAND 2 SE: LeChuck’s Revenge Türkçe Çeviri (TAMAMLANDI)
-
-
Yamanızı bekliyorum çok sevdiğim bir point click oyunudur Monkey ısland en komik oyundur kolay gelsin -
Çeviride tüm Türkçe karakterleri kullanın. Türkçe karaktersiz çeviri yapmayın. Çeviriyi bitirirseniz eğer en son fontları hallederiz. -
Sabırsızlıkla bekliyoruz -
Teşekkürler, kolay gelsin. -
Bugün yamaya ayıracak bol vakit buldum ve tüm gün çeviri yaptım. Yama durumu %7 olarak güncellendi. -
Teşekkürler. Daha komiği yapılana kadar en komiği bu oyun olacak evet :)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-539FEDCD1
Yamanızı bekliyorum çok sevdiğim bir point click oyunudur Monkey ısland en komik oyundur kolay gelsin -
Malesef türkçe karakter kullanamıyorum. 3 ayrı tool kullanıyorum yama için. Dil dosyalarını açmak için ayrı, çevirmek için ayrı, tekrar paketlemek için ayrı. Türkçe karakter kullanırsam oyuna yansımasını göremiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ISKA
Çeviride tüm Türkçe karakterleri kullanın. Türkçe karaktersiz çeviri yapmayın. Çeviriyi bitirirseniz eğer en son fontları hallederiz. -
İnşallah, Teşekkürler :)quote:
Orijinalden alıntı: rewold
Bu mesaj silindi. -
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Türkçe oynamayı en çok istediğim oyunlardandı. :)quote:
Orijinalden alıntı: Pointflow
Sabırsızlıkla bekliyoruz -
Çok teşekkürler :)quote:
Orijinalden alıntı: Venomstr
Teşekkürler, kolay gelsin. -
ilk oyunun çevirisi var mı acaba -
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: joof
ilk oyunun çevirisi var mı acaba
İlk oyunun çevirisi bir başkası tarafından yapılmıştı. Google'de aratınca çıkıyor. The secret of monkey island türkçe yama diye aratabilirsiniz. -
Kolay gelsin -
Şimdiden eline sağlık hocam merakla bekliyorum -
Herkese destek mesajları için çok teşekkürler.
Çeviri %11 olarak güncellenmiştir. -
Emeklerinize sağlık. Büyük sürpriz oldu benim için :)
Çeviri %30 olarak güncellenmiştir.
|
Herkese Merhabalar, Çeviri %98 olarak güncellendi. Ana senaryoda son düzenlemeleri yapıyorum. Son olarak hint'ler (ipuçları) kaldı. Onu da çevirince test sürecine geçeceğim. Not: İpuçları, oyun esnasında 'H' tuşuna basıldığında ne yapmanız gerektiğine dair size fikir veren şeyler. Bunlar da ayrı bir dil dosyası olarak bulunuyormuş. Yeni keşfettim. Onları da çevireceğim. |
Anladığım kadarıyla neredeyse bitmiş. Böyle eşsiz bir eseri bize kazandıracağınız için size ne kadar teşekkür etsek azdır. İnsanımız malesef teşekkür etmeyi de beceremiyor. Translate çevirilerin bile beğeni sayısının bu çevirinin beğeni sayısından yüksek olması gerçekten çok üzücü. İnsanlar bağış yaparak destek olamasalar bile en azından teşekkür ederek veya en kötü ihtimalle alt tarafı konuya bir beğen butonuna tıklayarak teşekkürlerini sunabilirler. Dediğim gibi beş para etmez, hiçbir anlamı olmayan translate çevirilerin bile beğeni sayısı daha yüksek. Buradan yama çıktığında indirecek herkese sesleniyorum. Lütfen bu çevirmenimizi destekleyin, durumunuz varsa ufak bir bağışta bulunun. Durumunuz yoksa teşekkür edin, konuyu beğenin ki o da bundan sonra bu tarz adventure oyunlarının çevirisine motive olup devam etsin. Foruma kayıtlı olmayıp da yamayı indirecekler de lütfen bir 5dk ayırıp kayıt olup teşekkürlerini dile getirsinler. Bu insanları kaybedersek saçma sapan translate yamalar ile daha çok oyun oynarsınız. Dikkat ederseniz zahmetli olduğu için kimse adventure oyunlarını çevirmeye yaklaşmıyor bile. Tekrardan çok ama çok teşekkürler. |
Merhabalar herkese,
Çeviri %25 olarak güncellenmiştir. |
Çok teşekkürler takdiriniz için. Gerçekten translate çevirilerin bile daha yüksek beğeniye sahip olması beni de üzüyor açıkcası. İşin kötü tarafı translate ile oynayanlar da ingilizce bilmedikleri için çevrilen yazıyı doğruymuş gibi kabul ederek o şekilde oynuyorlar. Bu durumda ingilizcelerini geliştirmeleri de çok zor olacaktır. Tekrar çok teşekkürler övgü dolu sözleriniz için. Gerçekten büyük motivasyon oldu. |
Çeviri %50 olarak güncellenmiştir. Yarısını devirdik :)
|
Herkese Merhaba,
Çeviri %70 olarak güncellenmiştir. Dayanın sevgili adventure severler. Az kaldı efsane oyunumuzun yamasına kavuşmamıza :) |
Çok teşekkürler desteğiniz için. Umarım biran önce biter de hepberaber oynayabiliriz kendi dilimizde. :)
|
Benzer içerikler
- the stanley parable ultra deluxe türkçe yama
- bad parenting türkçe yama
- darksiders warmastered edition türkçe yama
- red alert 2 yuri"s revenge indir
- ancestors the humankind odyssey türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X