Şimdi Ara

abyss x7 kapandı mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar abyss giriyorum ve x300 ve x7 serwerlari 0 gosterıyo serwera kımse gırmıyor mu artk anlamadım :(

• abicim abyss serverinin kendi sitesi yok mu, okusana oradan, belki istediğin bilgi orada vardır....
  • Yok serverlarin tasindigini biliorum hatta su an abyssnin kndi sitesinden bakip x7 nin clientini indiriyorum graci finali indiriorum ins dogrugur :) ama kafamdaki soru isareti abyssnin kndisine girince en alt sag kosede serverlarin yaninda rakamlar yazio ama x7 x300 de 0 gorunuyor ama server on xD Bunu anliyamadm xD
  • Rus serverindan takip et ingilizce olan site aktif degil o kadar guncel yani http://la2.theabyss.ru/
  • Cok tskler morfeus cok sagol son bi sorum olck karakteri tanitan neyin ne oldugu hangi ozelliklere sahip oldugunu anlatan turkce bi site varmi turkce yoksa yabancida olur xD
  • morfeus krds abyssnın orjınal sıtesınden clıentı ındırmeye calısıyorum ınternet download manager ve flashgetle bı donem sonra duruyor ındırmıyor gamershellden ındırme komutu werdım %80 oldu hızı 9 kb lere dustu ben nerden ıdırmem gerekıyor sorunsuz bı gracıa fınal clıenti lutfen yrdımcı olursanız cok sewınırım :(
  • www.computergames.ro 5senedir bu siteden indiriyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin91

Cok tskler morfeus cok sagol son bi sorum olck karakteri tanitan neyin ne oldugu hangi ozelliklere sahip oldugunu anlatan turkce bi site varmi turkce yoksa yabancida olur xD

morfeus a sormuşun ama bn cevap verim xD. yardimim dokunmuş olur. L2 nin orjinal sitesinde karakterlerle ilgili bilgi var ordan bakabilirsin ayrica pmfun var ordada ingilizle olarak classlarin skillerine ve özelliklerinde bilgi sahibi olailirsin ayrica bu forumun ust konulari var orda bitek mage ve archer tanitmiş ama yardimci olur diye düşünüyorum bide bazı serverlerin kendi forumlarinda yeni başlayanlar sorular soruyo ve cevaplayanlar olio oylede bilgi sahibi olabilirsin veya en iyisi minastrith kardeşime havale edim sni bi ara yenilere ozel ders veriodu :D
  • tesekkurler arkadaslar cıdden karakter secımı konusu baya bı zorlayıcı hepsi birbirinden cazip ama kamael okcu olmk ısrıyorum ama bowlarını bılemıyorum sankı tabanca gıbı gordugum :D
  • ewt tabanca gibi crossbow. crossbowlara bide onlara özel arrow var kırmızı onu alcaksin. bikere gracia da sagi me şekil duruo diye o arrowlardan almiştim ezik ezik vuruodum xD. sakin snde normal arrow alma kirmizi al ^^ başarilar
  • abyss den uyelık aldım herhangı bır sekılde msn me maıl gelmedı oyunu ıdrıdrım patchını attaım oynna gırdım ıd pass yazdıktan sonra you are currently logging in please wait a moment dio girmiyo anlamadım sorun nedir :((
  • arkdaslar lutfen yardımcı olun baska bır ıd sıfre aldım maıle msj da geldı ıd yı aktıvıte ettım ama yıne aynı hatayı alıorum :(((
  • Gereksiz klasorune bak oraa gelmiştir.

Şunuda yazayim Db +16 bowlarin patlatildigi servera geliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 1 Haziran 2010; 23:19:19 >
  • baska bir id aldım we aktıvıte msj geldi ıd yı aktıvıte ettım ve yıne aynı sorunla karsı karsıyayım ne yapcam sımdı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin91 -- 1 Haziran 2010; 23:16:12 >
  • siteden 1kez login olsa private cabinet oyle dene
  • anlamadım morfeus :( siteye 2 id ile de girebiliyorum private cabinet derken ne dedın anlamadım k. bkma :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.