Şimdi Ara

AC III ile ilgili ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben AC III oynuyordum oyunu %100 bitirdim ve saveyi yanlışlıkla sildim :( sonra %100 save indirdim bi siteden ve saveyi oyunun save dosyasına attım oyuna girdim ama oyun halen daha %0 yani save işe yaramamış yeni bir oyun başlat diyor bunun bir çözümü varmı ? Lütfen yardım edin.

• Oyunun sürümüyle indirdiğin save uyuşmuyor olabilir
  • savemygame.fr sitesinden baska bi save dene arkadasin dedigi gibi surumu farklidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopy GC

Oyunun sürümüyle indirdiğin save uyuşmuyor olabilir

Kardeş sürümünün kaç olduguna nasıl bakıcam bide sürümü bulursam söylersem sen nerden indirecegimin linkini atarmısın oyun reloaded ?
  • sürümden çok doğru yere kopyaladığından eminmisin araştır iyi bi öyle bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

sürümden çok doğru yere kopyaladığından eminmisin araştır iyi bi öyle bak...

Eminim reloaded sürümünde c:/programdata/orbit/54 e saveleri atıcaktım indirdigim yerde öyle diyordu oraya attım olmadı belgelerimdede save dosyası vardı ac 3 ün orayada attım saveleri sonuç yok yeni bir oyun başlat diyo girince acaba oyunu d diskine kurdumdiyemi öyle oluyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veRymaN -- 28 Aralık 2013; 19:00:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veRymaN

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

sürümden çok doğru yere kopyaladığından eminmisin araştır iyi bi öyle bak...

Eminim reloaded sürümünde c:/programdata/orbit/54 e saveleri atıcaktım indirdigim yerde öyle diyordu oraya attım olmadı belgelerimdede save dosyası vardı ac 3 ün orayada attım saveleri sonuç yok yeni bir oyun başlat diyo girince acaba oyunu d diskine kurdumdiyemi öyle oluyor ??

Oda olabilir ama... Mesela dediğin yere başka dosya belegelerime başka dosyada atılıyo olabilir...bazı oyunlar öyle şimdi ben orjinal oynadığım için pekte bi şey diyemiyorum istediğim kadar sileyim kaldırayım oyunu uplay cloud sistemi oduğu için origin ve steamda olduğu gibi saveler hiç bir zaman silinmiyor ben silmedikçe...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Off neyse o zaman oyunu reloaded indirmiştim silcem theat mı neyse :D onu indiririm tüm updateleri yaparım sonra save yaparım oyuna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.