Şimdi Ara

ACİİİİİLLLL.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOSHİBA A300 V22 model laptop bilgisayarım var.. alalı 1 hafta oldu fakat Windows wistada Ekran Çözünürlüğü 1280x800 olarak ayarlı ama 800x600den farkı yok.. simgeler falan cok büyük.. bana yardımcı olacak kimse varmı?

• ekran görüntüsü var mı hocam? bu simgeler masaüstü simgeleri mi yoksa başlat tuşu saat gibi ya da c'nin içerisine girdiginde dosyalar da öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiShNeStyLe

TOSHİBA A300 V22 model laptop bilgisayarım var.. alalı 1 hafta oldu fakat Windows wistada Ekran Çözünürlüğü 1280x800 olarak ayarlı ama 800x600den farkı yok.. simgeler falan cok büyük.. bana yardımcı olacak kimse varmı?

öncelikle hayırlı olsun bende de aynı laptopdan var, bende alalı 1 ay kadar oldu..

sorunun cevabına gelince.. evet masaüstündeki simgeler büyük görünüyor çünkü bu windows vista özelliği.. endişelenecek bir şey yok dediklerimi sırasıyla yap sorun düzelecektir:

masaüstündeyken sağ tıkla > Görünüm > Orta Boy Simgeler ya da Klasik simgeleri seçebilirsin.. klasik simgeleri seçersen XP'deki gibi olur tüm ikonlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.