Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllar sonra bu konuyu çözse çözse dh konu dışı çözer dedim ve hesaba giriş yaptım. Böyle bir nane yedim tıraş olurken sigarayı banyo dolabının ucunda unuttum iz yaptı. bıçakla lekeyi atmaya çalıştım olmadı. Eşim ailesinin yanında bugün boşanması sebebi olur ciddiyim banyoda sigara içmemle ilgili defalarca kavga ettik.

Arkadaşlar help. Ne yapmam lazım. Bıçakla biraz kazıdım olmadı ahşaba eski rengini getirecek bir şey lazım. Masayı yan yatırmak harici lütfen ciddi tavsiye verin vernik yada herhangi bir ahşap malzemesi ne kullanmak gerekir?

• acil yardım

konuya eklenmemiş

• İnce zımpara + ahşap onarma boyası + sprey vernik

İnce bir çalışmayla sadece keskin gözlerin seçebileceği hale getirebilirsin tam rengi ahsap onarma kalemi boyası alman lazım hatta bir ton üst bir ton altını alarak daha ince iş yapabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :) yandin! @rayli82 nin dedigi yontem sizi kurtarabilir. 180, 220 lik zimpara ve birkac farkli tonda ahsap tamir kalemi, vernik ortaligi kokutabilir ben once keten yagi olmadi uzerine gomalak cilasi tercih ederdim

• Esin seni bu yüzden bosuyor? Hocam esir hayatı mi yaşıyorsunuz? Kacirildiysaniz işaret verin

• F1SECO kullanıcısına yanıt

işin espirisi ama çok titizdir ve can sıktığı olmuştur.

• teşekkürler yanıtlar için hiçbir şey yapmadım ve olan oldu lafı işittik :) ebeveyn banyosu olduğu için bir ara vernik boya işlemi yapıp düzeltmeye çalışacağım. daha kötü olur mu bilmiyorum zira daha önce hiç yaptığım bir şey değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi grimanin yuzunden catal dilli

MNE Clipsyoutube
    Eowyn Confronts Grima - LOTR The Two Towers (HD)
    https://www.youtube.com/watch?si=JfjrTV13A6Mu4x2v&v=7Gw4EDMTGYs&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 2 Eylül 2024; 1:22:10 >

• lordinas kullanıcısına yanıt
    Hocam mutluysan sorun yok

• Hanımcılık yine bir yerlerde kazanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.