Beyler özelikle alış veriş ortamında,bir kız kasadaysa genelde abi diye hitap ediliyorum..en son belki bende 5 yaş küçük abi demesi zoruma gitti açıkcası..
25 yaş üstü olanların yorumlarlarsa daha iyi olut,bilgi ve tecrübelerine ihtitacaım var.
Hoşlanmama denmez de , seni kendinden yaşça büyük görüyor işte
“Dünya ahiret bacımsın”ın dişi versiyonu işte daha ne kadar açık olabilir
29 yaşındayım bir kız bana abi bile demedi. Ulan kız sesi nasıl bir şeydi unuttum.
quote:
Orijinalden alıntı: marsel221
Hoşlanmama denmez de , seni kendinden yaşça büyük görüyor işte
Evet haklısın biraz bende ona vurmuştum ilk ama nebileyim bir kaç sene evvel kankam bit koz abi diyorsa beğenmediği içindir demişti.son zamanlar da baya kafamı kurcaladı bu duyumları aldıkça
quote:
Orijinalden alıntı: Millennium
29 yaşındayım bir kız bana abi bile demedi. Ulan kız sesi nasıl bir şeydi unuttum.
O nasıl yokluk hocam😁
Bazen çelimsiz bir kızın ismimle hitap etmesine ayar oluyorum, sanki yaşıtıymışım gibi davranışlar filan ansızın tokat atasım geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Çağdaş
Bazen çelimsiz bir kızın ismimle hitap etmesine ayar oluyorum, sanki yaşıtıymışım gibi davranışlar filan ansızın tokat atasım geliyor.
Bu iyiye işaret işte😳
quote:
Orijinalden alıntı: TeXaS_GaL
O nasıl yokluk hocam😁
Alıntıları Göster
Hayatta hiç sevgilim falan olmadı. İki buçuk aydır da evden dışarı çıkmadım. Yaz sonuna kadar kızların nasıl bir şey olduğunu hepten unuturum herhalde.
boşver üzme canını https://streamable.com/hddoqw
quote:
Orijinalden alıntı: Millennium
Hayatta hiç sevgilim falan olmadı. İki buçuk aydır da evden dışarı çıkmadım. Yaz sonuna kadar kızların nasıl bir şey olduğunu hepten unuturum herhalde.
Alıntıları Göster
Biz çıkıyoruz da ne oluyor hocam.Arkadaşınla gezersin,kızlar onu keser,yolda yürürsün kimse bakmaz sana.kafedeler de oturusun onlara bakarlar falan.emin ol bu şeyleri yaşamamaktansa,evde kalmak daha güzel..
Bir kız sana abi diyorsa bütün yolları kesmiştir demek.
27 yaşındayım hiçbir kız 19-20 yaşındakiler bile abi demedi. Küçük(20-22gibi) gösteriyorum zaten tipimde normal sayılır belki o yüzden olabilir. Herkese arkadaşça yaklaşıyorum bir sebepte bu olabilir. Ayrıca kızların çoğunu takmıyorum hepsi yapmacık geliyor dayanamıyorum bunlara. Ne istedikleri belli değil hoşlanıyormuş gibi gözüküyorlar sadece, hepsi menfaat peşinde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme