Şimdi Ara

AC Revelation : Rainmeter Skin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
5.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Windows 8'de sadece bu hareketli arka planı kullanmak mümkün mü ? Mümkünse bir anlatım yapabilirmisin ? Bütünüyle çok iyi duruyor ama uğraştırır gibi.

Dreamscene Seven windows 8 için henüz bir sürümü çıkmamış fakat şöyle bir program var. Yukarıdan hareketli arkaplanları indirebilirsin yada istediğin bir hareketli video ile deneyebilirsin.

http://mywindows8.org/files/dreamscene-windows8.zip buradan indir kur.

Programı aç, sonra dreamscene indir seçersen video download o yaparsın elinde video varsa yandaki artıya basarak onu seçeceksin.

AC Revelation : Rainmeter Skin

Sağ taraftan display properties kısmından ekrana döşe gibi seçenkeleri seçiyorsun ve "ok" basıyorsun. Çalışıyor.

Bu alıntı tabiki bir sitede buldum çevirdim. Windows 8 kullanmadığım için deneme imkanım yok. Sen deney,p buraya olumlu yada olumsuz bildirirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

quote:

Sistemde kasma söz konusu değil. %1 ila %3 arası cpu kullanıyor. Yani sistem %96 ila %99 arasında boşta oluyor. 2 mb lık uygulama zaten. Videoda sistemi kastırıyor gibi görünmesinin sebebi video kaydedecinin cpu dan yemesidir.

dostum bende appdata klasörü yok

appdata gizli klasördür, gizli klasörleri açmanız gerekiyor klasör seçeneklerinden.

dostum programda temalarda Animus Safe Mod çıkmıyor çıkanlar Backup ve İllustro default ?? yapamadım sadece sag tarafdaki tema oldu

▊AC:Revelations - Rainmeter Skins:http://www.mediafire.com/?4j8lyjabvtaq103

skini indirip belgelerim ve appdataya atılacak klasörü kopyalama işlemini yaptınız mı? Eğer yaptıysanız programı yeniden başlatın. Eğerki gene gözükmüyorsa kopyalama işlemlerini yanlış yapmışsınız demektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sistemde kasma söz konusu değil. %1 ila %3 arası cpu kullanıyor. Yani sistem %96 ila %99 arasında boşta oluyor. 2 mb lık uygulama zaten. Videoda sistemi kastırıyor gibi görünmesinin sebebi video kaydedecinin cpu dan yemesidir.

appdata gizli klasördür, gizli klasörleri açmanız gerekiyor klasör seçeneklerinden.

dostum programda temalarda Animus Safe Mod çıkmıyor çıkanlar Backup ve İllustro default ?? yapamadım sadece sag tarafdaki tema oldu

skini indirip belgelerim ve appdataya atılacak klasörü kopyalama işlemini yaptınız mı? Eğer yaptıysanız programı yeniden başlatın. Eğerki gene gözükmüyorsa kopyalama işlemlerini yanlış yapmışsınız demektir.

kopyalamayıda yaptım tema biraz daha değişti sol tarafa sistem özellkleri kutucuklar flan geldi ama o dünya şekli yok şuan

• Herhangi bir skine sağ tıklayın. Animus safe mode üstüne gelin daha sonrada stormquake üstüne gelip daylightstormquake - nolight a tıkla. Sonra istediğin yere yerleştirebilirsin.

Tabi dünya şeklinden kastınız sağ üstteki deprem ve fırtına skiniyse bu dediğimi yapacaksınız. Arka plan için dreamscene kısmını uygulamanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 13 Ocak 2013; 3:25:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Windows 8'de sadece bu hareketli arka planı kullanmak mümkün mü ? Mümkünse bir anlatım yapabilirmisin ? Bütünüyle çok iyi duruyor ama uğraştırır gibi.

Dreamscene Seven windows 8 için henüz bir sürümü çıkmamış fakat şöyle bir program var. Yukarıdan hareketli arkaplanları indirebilirsin yada istediğin bir hareketli video ile deneyebilirsin.

http://mywindows8.org/files/dreamscene-windows8.zip buradan indir kur.

Programı aç, sonra dreamscene indir seçersen video download o yaparsın elinde video varsa yandaki artıya basarak onu seçeceksin.

Sağ taraftan display properties kısmından ekrana döşe gibi seçenkeleri seçiyorsun ve "ok" basıyorsun. Çalışıyor.

Bu alıntı tabiki bir sitede buldum çevirdim. Windows 8 kullanmadığım için deneme imkanım yok. Sen deney,p buraya olumlu yada olumsuz bildirirsen sevinirim.

Dostum çok sağolasın işe yarıyor.Her hangi bir sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum sen senin pc deki o bütün kopyalanmış dosyaları bi siteye upload edsen bizde onu yapıştırsak olmazmı ? böyle olmuyo sadece sag tarafta menuler geldi sıcaklıklar masa üstü menüleri flan sana zahmet bi upload ed de kurtar bizi bu eziyetten

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.