Bildirim
Ac:unity açar mı?
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Açmaz -
açmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: ßLacKLioN
açmaz
Sağolun, tek çare PS4. Peki Far cry 4 açabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: DollarKing
quote:
açmaz
Sağolun, tek çare PS4. Peki Far cry 4 açabilir mi?
hocam dalga geciyoruz ya o sistemle açar demeni hava taslamak olarak algıladım o yüzden dedim böyle meğersem bilmiyormussun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 9 Kasım 2014; 17:06:25 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DollarKing
quote:
açmaz
Sağolun, tek çare PS4. Peki Far cry 4 açabilir mi?
hocam dalga geciyoruz ya o sistemle açar demeni hava taslamak olarak algıladım o yüzden dedim böyle meğersem bilmiyormussun
Daha iyi açıklayabilir misin?
-
Sistemin iyi olduğu için dalga geçtiğini sandılar doğal olarak. Ayrıca Google'da "can you run it" diye arat oradan bakabilirsin oyun için ne kadar yeterli olduğuna. -
Can you run it hepsinde yalan söyler :D Çünkü hiçbirini açmaz diyor. -
Ben kullanıyorum dediği gibi de oluyor genelde, o yüzden söylemiştim. Bir hata olmalı.
@DollarKing
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlsber -- 14 Kasım 2014; 20:00:57 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X