Bildirim
AC3 5 kanal ses midir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
divX filmlerin çoğunda ac3 olmaz. ac3 DD ilk adı olan Audio Code dir.ve evet 5.1 sestir.ve 5.1 kodlu seste diskte olmak zorundadır. -
Dosya boyutu yüksek ve 6.ch Ac3 ses ibaresi var ve 2cd. ama yine de 5+1 ses alamıyorum center ve arkalar çalışmıyor. -
demek ki açmıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: the_cantan
demek ki açmıyor.
Açmıyor derken cihazda mı CD'de mi sorun vardır? -
CD de. -
Yanıt için teşekkürler. En kısa zamanda DVD ile deneyeceğim. -
dvd çalarını piyasadakilerin hepsi ile-çinya- aynı tuutum DD, DTS analog 5.1 olarak değerlendim. dvd de sorun çıkmaz.yani sebep belli divX de yer kazanmak için ac3 sesler kesilir.2cd olduğu vakitler mümkün.kaydı yapılmışsa... -
Dosya özelliklerine baktım ac3 6ch yazıyor fakat 5+1 ses yine de çıkmıyor :( -
orası yazabilir içi de boş olabilir. -
AC3 filter dan ayarları 5.1 olarak ayarla default ayarları 2 kanal stereodur 5.1 ses alamazsın.
Her ac3 film 5.1 olacak değil ac3 olur ama stereo da olur. Benim bildiğim bir kalite ibaresi ac3. -
DVD player'ımda Ac3 filter gibi bir ayar yok. Peki dosya özelliklerinde nasıl oluyor 6ch yazabiliyor? -
Bir de 5+1 testi için hangi formatta ses dosyasını denemem yerinde olur en azından çalışıp çalışmadığını test etmek için -
DVD playerndaki ses çıkışı dijital mi analog mu. Ses sistemini nasıl bağladın. Mesela bende dvd de bir dijital çıkış var 5.1 alabiliyorum o çıkıştan. Birde analog çift kanal starao var ordan filmlerde 5.1 yazsa bile stereo ses alınıyo malesef.
Böyle bişeyler olabilir belki diyece ama bağlantıların nasıl görmeden net bişey söylemek kolay değil. Birda başka filmlerde denesen hepsinde aynı sorun mu var yoksa sadece bir filmdemi. -
Elimde Ac3 kodlu başka divx film yok genelde normal divX film mevcut. Bağlantımı anolog çıkış ile yaptım. center ve sum çıkışını uygun girişlere bağladım. Sonuç hep olumsuz... -
AC3 kalite ibaresi değil. en azından ben şimdiye dek öyle bir şeye rastlamadım. divX film iyi de 5.1 kayıtlıdır değildir kayıtlıdır ses codec ri nedir dvd çalar çözbilir mi uğraş dur.kaldı ki her divX filmde ac3 yani dd 5.1 olmaz.mpeg4 hack mış hali divX de cd ye kayıt nasıl sıkıştıralacak yer problemi var zira...
halihazırda dvd disk konulup çoğunlukla 5.1 ses kayıtlıyken otomatikman -no name dvdplayer ar hariç sağı solları belli değil- sesi 5.1 verir.aynı anda da dijital ses kod çıkışlarından da verir -
Sorun elimdeki filmden kaynaklanıyormuş. 5.1 destekli orjinal bir film ile sorun çözüldü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X