Şimdi Ara

AC3 için overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba. direk konuya gireyim ac3 sistemi hayli kasıyor. çevreyi görmemek için kamera yerde kullanmak durumunda kalıyorum. overclockla aram çok iyi değildir. bu zaman kadar pek de lazım olmamıştı zaten. ama bu oyun için başka çare gözükmüyo. forumları taradım ama sanırım benim bios oc yi desteklemiyo. acaba başka bi yöntem var mıdır

ac3 min sistem gereksinimleri
    İşletim sistemi: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
    İşlemci: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
    RAM: 2 GB
    Sabit disk: 17 GB
    Desteklenen ekran kartları:
    AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 veya daha üst model
    NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 veya daha üst model

benim sistem
     AC3 için overclock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUD -- 8 Ağustos 2013; 13:36:15 >

• 130 liraya INTEL PENTIUM G2020 almanı öneririm.
  • donanım değiştirme işlerine pek giresim yok bu aralar. nasip olursa 5-6 yıl sonra 10.000 gözden çıkarıp sağlam bi oyun bilgisayarı almayo düşünüyorum. o yüzden yazılımsal olarak bi imkan var mı onu soruyom.
  • up overclock yapmak için başka bi çözüm yok mu
  • 5-6 yıl sonra tekrar gel bence

o sistem için ac3 biraz zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

5-6 yıl sonra tekrar gel bence

istesem şimdi de alırım çok zor değil. başka şeylere ihtiyacım olacak. bi oyun için de pc değiştiremem zaten. zor olduğunu ben de biliyom. overclocku nasıl yaparım başka bi yol var mı bu lazım bana
  • kardeş anakartının overclock desteklediğini sanmıyorum msı afterburner indir onla biraz uğtaş ama sistemin yanabilir o sistem bence overclock kaldrmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardeş anakartının overclock desteklediğini sanmıyorum msı afterburner indir onla biraz uğtaş ama sistemin yanabilir o sistem bence overclock kaldrmaz

ekran kartı için değil mi o program. ben problemin cpu da olduğunu düşünüyom.
  • cpu için biosa girip anakartının destek verip vermediğin bakman lazım veriyorrsa ordaki değerlerle oynamalısın voltaj vermeden ne kadar arttırabileceğine abk cpu overclokcu zordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: NUD

quote:

5-6 yıl sonra tekrar gel bence

istesem şimdi de alırım çok zor değil. başka şeylere ihtiyacım olacak. bi oyun için de pc değiştiremem zaten. zor olduğunu ben de biliyom. overclocku nasıl yaparım başka bi yol var mı bu lazım bana

1000 tl ye iyi bi sistem toplarsın en azından elindekinin 10 katı olur. neden alabileceksen 1000 tl yi gözden çıkarmıyosun ? bak 10.000 tl demedim , sadece 1000 tl. Ayrıca o sisteme overclock olmaz olsa da çok az olacağından fark bile etmez yani yine kasmaya devam eder. onun için 1000 tl ye iyi bi sistem topliyim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 9 Ağustos 2013; 15:44:38 >

• Bilgisayara bir anda fazla fiyat yüklenmek parayı çöpe atmakla eşdeğer. Güncel fiyat/performans bilgisayarı toplayıp sürekli güncellemek en iyi seçenektir.
  • +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove

Bilgisayara bir anda fazla fiyat yüklenmek parayı çöpe atmakla eşdeğer. Güncel fiyat/performans bilgisayarı toplayıp sürekli güncellemek en iyi seçenektir.

bu dediğini laptoplar için rahat bi şekilde yapabilirmiyim ki sabit bir yerim yok bir süre masaüstüyle uğraşamam o yüzden.
  • Ram larda kötü :(
  • Zaten AC3 düzgün port edilen bir oyun deil onu pek baz alma bence .
  • hediye laptoptan pek bir şey beklenmez zaten. 3 sene kahrımı çekti. bakalım daha ne kdr gitcek.
  • quote:

herkese merhaba. direk konuya gireyim ac3 sistemi hayli kasıyor. çevreyi görmemek için kamera yerde kullanmak durumunda kalıyorum. overclockla aram çok iyi değildir. bu zaman kadar pek de lazım olmamıştı zaten. ama bu oyun için başka çare gözükmüyo. forumları taradım ama sanırım benim bios oc yi desteklemiyo. acaba başka bi yöntem var mıdır

ac3 min sistem gereksinimleri
    İşletim sistemi: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
    İşlemci: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
    RAM: 2 GB
    Sabit disk: 17 GB
    Desteklenen ekran kartları:
    AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 veya daha üst model
    NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 veya daha üst model

benim sistem
     AC3 için overclock

dizüstü pc değilmi o?

• evet
  • quote:

evet

Benim masaüstü pc deki sıvı soğutmalı işlemciye oc yapmaya korkuyorum iyi bi cesaret Laptopa oc mi olur
  • mehmetgn123 M kullanıcısına yanıt
    yapacağım fazla bi şey olmayacak. oyunu oynuyom da bazen kasıyo. bunun haricinde oc ye ihtiyacım yok ztn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.