Arkadaslar hitachi v47 DJ romlu x360a sorunlu fw attim E64 hatasi veriyor ve yedek aldigim orjinal fw sinide silmisim acaba benim makine öldümü copemi atmaliyim yoksa yeni bir dvd rom alsam kurtarabilirmiyim ?
atiğe falna göster yaparlar
Arkadaşım niye çöp olsun bir dur ya. Eğer İstanbul'da isen göster Atik'e. Utanmasan çöpe atacaksın yani
E64 hatası sanrım donanımsal bir hata. yazılımsal bir hata değil yani fimemwire ile alakalı olmayabilir.
Tamiri var Atik ile görüşün
quote:
Orjinalden alıntı: dsensoy
Arkadaşım niye çöp olsun bir dur ya. Eğer İstanbul'da isen göster Atik'e. Utanmasan çöpe atacaksın yani
dostum yurt disinda kaliyorum bir arkadasa sordum dediki eger yeni rom da alsan eskisin yedek aldigin fw si olmasi gerekiyormus bende dedim bir de burdaki ustalara sorayim belki hala sansi var diye
quote:
Orjinalden alıntı: hougras
E64 hatası sanrım donanımsal bir hata. yazılımsal bir hata değil yani fimemwire ile alakalı olmayabilir.
dostum eminim cunku fw yaparken error dedi ve makine o hale geldi yani rom a giden sata kablosu takili degilken makina sorunsuz acilyior takincada tek kirmizi ve E64 hatasi cikiyor
quote:
Orjinalden alıntı: #FireLord#
Tamiri var Atik ile görüşün
usta bu tamir gereken bir ismi yoksa yeni bir dvd rom alsam yeterlimidir ?