Şimdi Ara

Acaba Bu Seneki Pes ten Sonra Pes Oynayanlar Kalacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar bugün pes 14 indirdim oyunu açtım baktım güzel görünüyordu.. uefa yı eklemişler en çok istediğim şeydi benim pes ten. ama maça başlarken oyunun hayal kırıklığı yaratacağını anladım... o maça başlar ken hani game setting falan var orda ki oyuncu resimleri nedir ya.. neyse hadi orayı geçtim oyuna girdik.. oyuna girer girmez bir allah allah dedim yanlışlıkla pes 6 yı falan mı indirdim dedim ama yok pes 14 işte yapacak bişey yok.. pesi oynamak için benim bir nedenim vardı oda görüntü kalitesi.. bu sene maşallah fifa 98 i geride bırakmış pes helal olsun oynanışta bişeyler yapılmaya çalışılmış ama bence pes 14 'in özeti hayal kırıklığı..

bu oyundan sonra pesçilerin fifa ya döneceğini düşünüyorum.. ama hala inat ediyorlarsa yapacak bişey kalmadı.. fifa 14 demo çıktığında işte oyun hantal yavaş böyle oyun mu olur diyorlardı bakalım pes 14 ten sonra ne denicek çok merak ediyorum... fifa bu sene görüntü kalitesini yükseltti.. pes düşürdü.. fifa oynanışı aynı bıraktı pes ise bişeyler yapmaya çalışıyor yani şuan da bana göre ikisi arasında ki kalite orani:

fifa %80

pes %20

bunu üşenmeyip okuyan arkadaşlara da teşekkür ederim

herkese iyi Forumlar

• sen birde pes 2014'ü düşük ayarlarda aç bildiğin fifa 99
    orjinal aldım birde o kadar para verdim oyundaki saçmalıklar ve yavaşlamalar gerçekten rezalet bir oyun olmuş
    seneyede aynı oyun motoru olursa almam ve oynamam
  • Pes fifaya benzetmeye çalışmış oynanışı ama olmamış.
  • Yorumlara % 100 katiliyorum bu seneki oyun harbi felaket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yyllardyr PC de FIFA PS de PES oynardym.Bu sene her iki yerde de FIFA oynayaca?ym.
  • Konami bişeyler yapmaya çalışmış ama çok eksik bıramış

• sıkı bi pesci olarak ilk maçı tamamlamadan görüntü kalitesine gülüp alt+f4 çektim... oynanış da çok daralttı zaten... pes en büyük kozlarından biri olan grafik kalitesinden vazgeçmiş, bi kaç seneye toparlayamazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunun tanıtımlarınki görüntülerinde oyunun fifa gibi olacağını anlamıştım oyuncular çimler statlar fifadakine benzemiş
  • online hile devam ediyor üstelik

ikinci bir pes 2011 vakası bu konami akillanmiyacak
    oyun gerçekten berbat grafik grafik dediler fox engine yeahhh ow yeah

• 2. Maçımı tamamlayamadım Vallahi bu sene baya ümitliydim. Belki fifa dan pes e geri dönerim diyordum 2. Maçın 30. Dakikadında kapattım vallahi oyunu

• Oyunu dün deneme fırsatım oldu arka arkaya 15 20 maç yaptım tamamen emin olmak için...

Oyun tamamen inşaat halinde , herşeyin temeli atılmış ancak tamamlanmamış defansların en büyük zaafı havadan atılan arapaslar herhalde 50 kere denedim 45 tanesi geçirip gol attım ....

Saha içindeki aksiyonlar fena değil ancak oyunu zorlaştırmak için biraz futbolun doğasında olmayan zorlukları eklemişler ,

Pes nam saldığın oyuncu yüzleri ve futbolcu fizikleri , formanın oyuncu üstündeki duruşları bu konuda iyi iş çıkaran pes resmen yeni motorla uğraşmaktan bunlara vakit ayıramamış...

Madem oyuncu yüzleri bu kadar eksik olacaktı , futbolcu fiziklerinde kollar acayip orantısız , Formaların duruşu çok tuhaf yıllar önce tasarlanan bol formalar gibi olacaktı niye bir sene daha bekleyip adam gibi toparlayıp piyasaya sunmadınız ..
  • pes 2014dü lowda denedim acaba millet niye bu kadar laf ediyor diye grafiklere lowda pes bildiğin fifa 98 gibi olmuş.

Lowdamı oynuyor millet?
  • Grafik haricinde fos bir oyun olmuş pes 14.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Grafik haricinde fos bir oyun olmuş pes 14.

kardeş grafik sanki iyimi
  • Bunlar yeni grafik motoru diye yanlışlık pes 6 grafik motoru filan mı kullandılar anlamadım ki. Menüler berbat, grafikler berbat, oynanış rezalet. Fifaya benzeme yolunda gibi yorumlara da gülüyorum geçiyorum. Zira Fifa 14 bu yıl oynanış, oyuncu modellemeleri, grafikler ve menü dizaynında çok ilerletmiş kendini. Fifa 13'deki hatalar, sorunlar büyük oranda bitmiş. Bu durumda Fifa 14 bu sene rakipsiz görünüyor. PES bu şekliyle oynanmaya devam edilemez. Yazık oldu güzelim seriye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freqX

Bunlar yeni grafik motoru diye yanlışlık pes 6 grafik motoru filan mı kullandılar anlamadım ki. Menüler berbat, grafikler berbat, oynanış rezalet. Fifaya benzeme yolunda gibi yorumlara da gülüyorum geçiyorum. Zira Fifa 14 bu yıl oynanış, oyuncu modellemeleri, grafikler ve menü dizaynında çok ilerletmiş kendini. Fifa 13'deki hatalar, sorunlar büyük oranda bitmiş. Bu durumda Fifa 14 bu sene rakipsiz görünüyor. PES bu şekliyle oynanmaya devam edilemez. Yazık oldu güzelim seriye.

kardeş bence hala pesin şansı var... aynı senaryoyu fifa da geçirmişti. mesela fifa 6 nın yüzüne bakılmazken herkes pes 6 bayılıyordu.. fifa 10 daki yapılan çimi unutmayalım oynayanlarına sanki bir küfürdü.. adamlar fifa 11 de bir devrim yaptılar ve bu senede artık rakipsizler... ben pes in bu sene acele ettiğini ve bazı problemlerden dolayı hatalar yaptığını düşünüyorum.. ben şahsen pes 15 den umutluyum... eğer pes 15 de biraz yol kat edilirse ben pesin bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum.. dediğim gibi pesin hala umudu var...

ama bence fifa oyun motoru olarak pesten her zaman önde..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.