Şimdi Ara

Pes 2013'de Normal Lig Yok mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
14.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb Arkadaşlar. Pes 2013 Pc'ye kurdum, birkaç maç yaptım. Daha sonra İtalya Ligi yapmak istedim; fakat menüde bulamadım. Pes 2013'te Lig yok mu ? yoksa ben mi bulamadım. Nasıl girebilirim lige ? Cevaplarına şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karasoy

Mrb Arkadaşlar. Pes 2013 Pc'ye kurdum, birkaç maç yaptım. Daha sonra İtalya Ligi yapmak istedim; fakat menüde bulamadım. Pes 2013'te Lig yok mu ? yoksa ben mi bulamadım. Nasıl girebilirim lige ? Cevaplarına şimdiden teşekkür ederim.

var. istediğin lige girebilirsin futbol yaşamından gir.
  • Mesajını okuduktan sonra tekrar oyuna girdim Futbol yaşamından yine de bulamadım. Master ligi demiyorum normal lig istiyorum Her zaman Pes 2011 oynadığım direk maç yapmak istiyorum. Fakat ana ligde transfer falan diyor anlamadım :)
  • quote:

Mesajını okuduktan sonra tekrar oyuna girdim Futbol yaşamından yine de bulamadım. Master ligi demiyorum normal lig istiyorum Her zaman Pes 2011 oynadığım direk maç yapmak istiyorum. Fakat ana ligde transfer falan diyor anlamadım :)

İlk başta bende bulamamıştım ama kurcalayınca arkadaşın dediği gibi futbol yaşamından ana lige giriyorsun istersen teknik direktör istersen de maçı oynayıp lig yapabiliyorsun.
  • Hala lige giremedim :)
  • Normal lig yok.Ancak master lig açarak oynayabilirsin.İstersen şöyle yap.Master lige gir ve transfer değişikliklerini kapat.Öyle devam et..
  • Pes 2013 ü yükledim fakat açılmasına rağmen görüntü yok acil yardım ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski PES'ler Steam'de Var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mrb Arkadaşlar. Pes 2013 Pc'ye kurdum, birkaç maç yaptım. Daha sonra İtalya Ligi yapmak istedim; fakat menüde bulamadım. Pes 2013'te Lig yok mu ? yoksa ben mi bulamadım. Nasıl girebilirim lige ? Cevaplarına şimdiden teşekkür ederim.

Yok arkadaşım. Bende baktım ama bulamadım. Muhtemelen artık sadece master lig den lig yapabiliyoruz. Yada bizim oynadığımız orjinal Pes 2013 değil?
  • Oyunu aldıktan sonra bulabilirsem haber veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanduran78

quote:

Yok arkadaşım. Bende baktım ama bulamadım. Muhtemelen artık sadece master lig den lig yapabiliyoruz. Yada bizim oynadığımız orjinal Pes 2013 değil?

var arkadaşlar ana menüde futbol yaşamından gireceksiniz
  • büyük ihtimalle oyunun boyutunu düşürmek için yapmışlardr. Ayrıca bence ama lig normal ligden daha iyi ama transfer istemiyorsan ana lig açarken ayarlardan tranferi kapat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.