Şimdi Ara

acaba hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben de 0 araba almak istiyorum. ve sizlere danışmak istiyorum. bende C4 hayranıyım arabayı gittim test ettim (92 beygir dizel). çok memnun kaldım. (dizayn, performans vs...). Fakat fransız araba olması ve markasının citroen olması beni düşündürüyor...Nitekim almanlar bu işte ekol....neyse, istiyorum ki bu kadar para bağladıktan sonra alacağımız araba evladiyelik olsun. sorunsuz olsun ya da bizi fazla üzmesin. inşallah fazla bişiy istemiyorumdur.. . bir de dizel araba benzinliye göre fazla sorun çıkarır mı bilemiyorum...en az 3-5 yıl bineceğim düşünülürse ve yılda 10-12 bin kilometre yapacağım düşünülürse dizel araba almak karlı bir iş midir ??? citroen C4 2.nci eli gerçekten çok zarar ettirir mi ???? çünkü piyasası daha tam oturmadı....son olarakta aşağıdaki arabalardan hangisini alsam teredütteyim. lütfen yardımmm....

1. vw jeni jetta 1,6 102 hp comfortline (benzinli) fiyatı tahminen 38 000 yt

2. vw jeni jetta 1,6 102 hp midline (benzinli) fiyatı tahminen 36 000 ytl

3. yeni opel astra (1,3 dizel njoy) fiyatı tahminen 34 450 ytl

4. citroen C4 92hp 1,6 dizel fiyatı tahminen 33 000 ytl

5. citroen C4 110hp 1,6 dizel fiyatı tahminen 38 000 ytl

6. citroen C4 hp 1,6 sxpk benzinli fiyatı tahminen 34 000 ytl

7. yeni ford focus 1,6 dizel 109 hp trend tahminen fiyatı 35 000 ytl

8. . yeni ford focus 1,6 benzinli 109 hp ghia tahminen fiyatı 36 000 ytl

ya da başka model de olabilir görüş ve tavsiyeleriniz....

bu arabalar arasında sıkıştım kaldım. karar veremiyorum..sizin cevaplarınız hangi arabayı almama yardım edecek. ve hatta benzinli mi dizel mi ???? cevaplarınız kararıma etkili olacak....teşekkürler....

• Bence ilk yapman gereken bu seçenekleri 2'ye indirmen.
    Dizel mi benzinli mi karar ver önce. Markayı daha sonra düşünürsün
    Citroen kötü bir marka değildir.
  • işte benim cevabım(ama bunların arasına corolla hb d-4d sol ilave et derim)

ACABA HANGİSİ????(cevap)

1. vw jeni jetta 1,6 102 hp comfortline (benzinli) fiyatı tahminen 38 000 yt
    8. yeni ford focus 1,6 benzinli 109 hp ghia tahminen fiyatı 36 000 ytl
  • benzinli aracı ben hiç tavsiye etmem bu sattten sonra benzinli arabaya binmek pek iş değil çok paran yoksa

arkadaşın dediği gibi bunlar içinde toyotayı ekle sen yine

hatta yeni megane ı bile ekle

ben c4 e o parayı vermem i geç para vermem şahsen beni hiç tatmin etmiyor o araç görüntü ve özellik olarak
  • 3. yeni opel astra (1,3 dizel njoy)

şu anda alman için sabirsizlandiğim müstakbel arabam

araştırmalarimda;
    öncelikle ben bir dizelci olarak benzinliyi eledim:
    Fusion: düşük beygir gücü olduğundan eledim
    307 HDI 110hP : Bence Çok iyi ama vergisi astradan cdti daha yüksek vergi yi kafana takmazsan en iyi tercih olacaktir!

OPEL ASTRA 1.3 CDTI: vergi avantaji yakit avantaji bana yeterli olacak 90hP

karar senin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiragdas -- 19 Nisan 2006; 12:57:33 >
  • 1. citroen C4 hp 1,6 sxpk benzinli fiyatı tahminen 34 000 ytl
    2. yeni ford focus 1,6 benzinli 109 hp ghia tahminen fiyatı 36 000 ytl
    3. vw jeni jetta 1,6 102 hp comfortline (benzinli) fiyatı tahminen 38 000 yt

dizelleri boşver...
  • EVLADİYELİK ARABA MI İSTİYODUN ?

TOYATA DİZEL = SORUNSUZLUK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    2 yıl önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    2 ay önce açıldı
    Hangisi (+82oy)
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HA BİRDE CİTROEN DEMİŞSİN YAZIKTIR PARANA YOLDA MI BULDUN

UZAK DUR

SONRA BÖYLE OLURSUN
  • sonuna kadar katiliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: pug407

1. citroen C4 hp 1,6 sxpk benzinli fiyatı tahminen 34 000 ytl

dizelleri boşver...
  • Dizel benzinli seçimi dersen dizel al derim.en azından satarken benzinliden daha değerli ayrıca kullanırkende kazandırır bi tek alırken zorlanırsın biraz...........

markaların içindede en iyisi vw grubu gibi görünüyo............bence bu grubun dizeline imkanın varsa bu gruptan al derim... jetta veya başka bi modeli................
  • benzinlide top 3 :
    1. citroen C4 hp 1,6 sxpk benzinli fiyatı tahminen 34 000 ytl
    dizelde top 3 :
    1.yeni ford fOCUS dizel 1,6 110 bg ghia( bazıları 110 diyo bazıları 109 benimde kafamkarıştı )
    2.Megane II Sedan Authentique 1.5 dCi
    3.corolla d-4d sol
  • SELAM ARKADAŞLAR

SONUNDA ARABAMI ALDIM...FAKAT SÖZ KONUSU ARABALARDAN HİÇBİRİ DEĞİL..
    DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ SIFIR ARAÇTA ALAMADIM...MALESEF BAŞIMIZA BAZI İŞLER GELDİ VE SONUÇTA 2.EL ARABA ALDIK. 2003 MODEL OPEL VECTRA COMFORT NASİP OLDU. 1600 MOTOR 100HP MOTORA SAHİP. BENZİNLİ ARAÇ. YAKITINI HENÜZ TEST EDEMEDİM. EĞER YAKITI FAZLA ÜZERSE İLERDE LPG SIRALI SİSTEM TÜP TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM..MALUM DEVİR EKONOMİ DEVRİ...BENZİN 3 LİRA...
    HENÜZ TEST AŞAMASINDAYIM.
    SONUÇTA BENZİNLİ ARABADA KARAR KILDIK...NE DİYİM HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN..
    GÖRELİM RABBİM NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER..
    BANA YARDIMCI OLAN SEVGİLİ ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
    MUHABBETLE...
  • Vectra gerçekten güzel araç.Hayırlı uğurlu olsun.

En kısa zamanda senden araba hakkında bilgi istiyoruz.100 km de kaç lt. yakıyor? Performansı nasıldır ? Kaç binliraya aldın ?
    Araç hakkında biraz bilgi ve resim koyarsan foruma çok sevineceğiz.
    Çünkü bu forum Vectra B hakkındaki yorumlara gerçekten aç
    Bu eksikliği gidereceğini umuyoruz

Tekrardan hayırlı olsun , kazasız belasız günlerde kullan inşallah ..
  • 8. yeni ford focus 1,6 benzinli 109 hp ghia tahminen fiyatı 36 000 ytl

böyle bir araç yok heralde 115 olacaktı 109 olmuş yada dizel olacaktı benzinli olmuş
  • gerçek fiyatlarını yazsanda öyle karar versek.
    çünkü fiyatların çok değişik örneğin ben geçen hafta 1.6 astra enjoy'a 34.700 fiyat aldım sen dizele o kadar demişsin eğer gerçek fiyatlarını yazarsan o araba o parayı eder mi etmez mi bizde ona göre yardımcı oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

böyle bir araç yok heralde 115 olacaktı 109 olmuş yada dizel olacaktı benzinli olmuş

Artık bi önemi yok bunların kardeş..çünkü 2003 model opel vectra comfort aldım...teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: istako

Vectra gerçekten güzel araç.Hayırlı uğurlu olsun.

En kısa zamanda senden araba hakkında bilgi istiyoruz.100 km de kaç lt. yakıyor? Performansı nasıldır ? Kaç binliraya aldın ?
    Araç hakkında biraz bilgi ve resim koyarsan foruma çok sevineceğiz.
    Çünkü bu forum Vectra B hakkındaki yorumlara gerçekten aç
    Bu eksikliği gidereceğini umuyoruz

Tekrardan hayırlı olsun , kazasız belasız günlerde kullan inşallah ..

Saol istako kardeş araba hakkında en kısa zamanda bilgi vereceğim...şimdi aracı test ediyorum...arabayı 25.000 ytl'ye aldım. 100 km de şehiriçi ne kadar yakıyor bilmiyorum ...teknik verileri : şehir içi : 9,1Litre/100km ve şehir dışı : 5,5litre/100km yazıyor
    arabanın yakıt deposu 60 litre..arabayı fulledim.. ve yol bilgisayarı yalan söylemiyorsa bu depoyla 740 km yol yapacağımı yazıyordu.. tabi bu kullanımdan kullanıma değişir. Arabanın sürüşü çok keyifli...motoru çok sessiz..öyle sessizki bazen arabayı durdurdum zannediyorum. aaraç donanım olarak da çok tatmin ediyor...ABS, klima, park sensörü, çelik jant, cd çalar, daha sayamadığım pek çok özellikler var...tekrar teşekkür eder daha iyileri de sana nasip olur inşallah...

muhabbetle..

• resim gönderecektim ama dosya çok büyük uyarısı geliyor...jpg dosya uzantılı resimler...nasıl resim göndereceğime yardımcı olursanız resimleri gönderebilirim...teşekkürler
  • www.imageshack.us adresine gir

Ordan istediğin resmi göster.Upload et.Tabi resim çok büyük olmasın.Reklamlara takılabilir.

daha sonra bir çok link çıkıcak.En alttaki linki kopyala buraya şu şekilde yapıştır

[simage]link[/simage]

Aracın hayırlı olsun.Yanlız o araca lpg şart gibi şehir içi biraz fazla yakıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayyüzlüm

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

Artık bi önemi yok bunların kardeş..çünkü 2003 model opel vectra comfort aldım...teşekkürler

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullandırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.