chitin +1 ve ondan daha assagidaki degersiz itemlerinizi armor'a satin artik
Dün oyuna girmeyeceğim tuttu haberim olsaydı en azından Shelleri falan satardım. :( Şu itemlerin npc'de satılma işi doğruysa fena zarar edecez.
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
fiyatlar yerlerde surunecek
chitin +1 ve ondan daha assagidaki degersiz itemlerinizi armor'a satin artik
Peki ben dün bastığım +9 WOOD u napacam Bende satayım mı satıcıya onu SenS
dandik item oldu artik itemleriniz :)
cogu dandik armora satarsiniz artik kimse almazki
siz en iyisi yeni patchle gelen değişiklikleri bi daha gözden geçirin zaten yeni patch in en büyük özelliklerinden biri çoğu itemin armorlarda satılacak olması...
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
quote:
Orjinalden alıntı: fite
quote:
Orjinalden alıntı: byzombie5718
saolun beyler ama itemlerin çoğu armorda satılacakmış diye duymuştum
yok öyle birşey
bencede
abartma arkadasım ıtemlar armorlareda satılmayacak gıdeceksın babalar gıbı kesecen canavarı dusurecen ıtemını ole hazıra konma olayı ko ıcın yok ha baska onlıne oyunlarda bu ozellık var ama ko da yok bu arada evet fıyatlar tabıkı dusecek cunku ıtem bollugu yasayacaksınız japko oynayan arkadaslar daha ıyı bılır japkoda oyunun kendı ıtemları ucuz fakat powerup storeden alınan ıtemlar coooookkkk pahalı bundada ole bısey olabılır
Arkadaşlar bende önce bütün itemlerin(shell,shard vs.)npc lerde satılacagını öğrendim.daha sonrada bunların sadece kiralanabilicegi haberini aldım.Bakalım n olacak
bence hiç bir değişme olmazzz
quote:
Orjinalden alıntı: vampoo
siz en iyisi yeni patchle gelen değişiklikleri bi daha gözden geçirin zaten yeni patch in en büyük özelliklerinden biri çoğu itemin armorlarda satılacak olması...
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
quote:
Orjinalden alıntı: fite
quote:
Orjinalden alıntı: byzombie5718
saolun beyler ama itemlerin çoğu armorda satılacakmış diye duymuştum
yok öyle birşey
bencede
göreceğiz
sheller 10 m falan olmaz saçmalamayın az biraz mantık. o görevi 1 kere yapabiliyorsun yani +60 char kasman lazım 1 lvl çar o görevi yapamaz.
60 lvl olunca sana +1 shell hediye ediyor hepsi bu
quote:
Orjinalden alıntı: HxmenZ
sheller 10 m falan olmaz saçmalamayın az biraz mantık. o görevi 1 kere yapabiliyorsun yani +60 char kasman lazım 1 lvl çar o görevi yapamaz.
60 lvl olunca sana +1 shell hediye ediyor hepsi bu
evet birazdan biri çıkıp +8 shell verecekler herkeze falan derse hiç şaşırmam.
Yahu K2 bu konuda bir açıklama yapmadığı halde herkes kafadan birşeyler sallıyor. Gerçek olan şu ki görevler sayesinde iyi Ex vede İtemler alabileceğimizdir.
az şuna da mantık kuralım. örneğin olympiada herkez bir anda shell görevini yapacak ve +60 herkezde shell olacak. ucuzlayabilir. ama uzun sürmez ucuzluk.
bence ucuzlamaz arkadaslar dalgalanır bu piyasa valla diom mesela okllar tatile girmeden önce krıstaller 600k ya gidiyodu okl kapandıgı günlerde 1mi gördü ama şimdiyine 600k ya indi dalgalı kur var koda bence yaklasık 1 ay içinde yükselişe geçer tekrardan
ucuzlarsa çok iyi olur benim için +7 md leri 160m den sattım a1 de 510m var toplam keşke +9 dex kolye +9 dex yüzük ve +9 dex küpe mide satsaydım 1 milyar olurdu ıd:AsasiOne server:Ares lvl:48 kasmıyorum ezik savaşına gidiyorum np:3k
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme