VARSA BİLEN YARDIM CI OLSUB LÜTFEN GEREKSİZSE ÖZÜR
bence fiyatlar bi süreliğine düşücek gibi ama fazla sürmez merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: єянαη
Bu mesaj silindi.
quote:
Orjinalden alıntı: SashkinCarzyma
ucuzlarsa senin lehine olur satmıssın elinden cıkarmıssın işte ne güzel bence bir cok item ucuzluyacak ama biraz zaman alabilir yeni dropların cıkıp piyasaya girmesini bekliceksin
adam satmamış satsamıydım yazmış yanlış okumuşsun
Hiç belli olmaz n olacağı
quote:
Orijinalden alıntı: Augias
Hiç belli olmaz n olacağı
saolun beyler ama itemlerin çoğu armorda satılacakmış diye duymuştum
quote:
Orijinalden alıntı: byzombie5718
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: byzombie5718
yok öyle birşey
quote:
Orijinalden alıntı: fite
quote:
yok öyle birşey
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: fite
quote:
yok öyle birşey
bencede
quote:
Orijinalden alıntı: giveup!
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: s_kartal_s
jpkodaki gibi kiralama olursa ho$ olur
kiralama var sanırım eslantta bi npc de öle bişiler gördüm gibi sanki ama tam bilgim yok serverlar açılsın da kiralama olmasa da olur ağaç olduk walla pc başında
quote:
Orijinalden alıntı: CoM_X
quote:
Orjinalden alıntı: s_kartal_s
jpkodaki gibi kiralama olursa ho$ olur
kiralama var sanırım eslantta bi npc de öle bişiler gördüm gibi sanki ama tam bilgim yok serverlar açılsın da kiralama olmasa da olur ağaç olduk walla pc başında
Alıntıları Göster
ben hemene goblin fplerimin bi iki tanesini sattım 15-16m a çünkü questler ile daha iysisi alabilcem. ayrıca 8m a fp+7 almıştım adamın tekine aynı gün 12m a satım.diğer itemleri de koydum bardish+7,shield vs falan ama satılmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: frostburn
ben hemene goblin fplerimin bi iki tanesini sattım 15-16m a çünkü questler ile daha iysisi alabilcem. ayrıca 8m a fp+7 almıştım adamın tekine aynı gün 12m a satım.diğer itemleri de koydum bardish+7,shield vs falan ama satılmadı.
Alıntıları Göster
merchant olcakmı hani herşey armorcudan falan alınacak ya
quote:
Orijinalden alıntı: @Majesty
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: majesticman
böle bişi olmıcak bence boşuna hayal kurmayalım
quote:
quote:
Alıntıları Göster
1 ay sonra sheller 10m olmassa bak görün. usko japko gidi oluyo. şimdiki patchde görevler var değişik yujarda yazıyo örnek: 40 deru kesiyon shell veriyo, sen neysen mesela mage isen complete veriyo ve daha çok değiişik süper görevler var
quote:
Orijinalden alıntı: beramuslu_kemaljoww
1 ay sonra sheller 10m olmassa bak görün. usko japko gidi oluyo. şimdiki patchde görevler var değişik yujarda yazıyo örnek: 40 deru kesiyon shell veriyo, sen neysen mesela mage isen complete veriyo ve daha çok değiişik süper görevler var
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
quote:
yaw şu kiralama sistemi gib bis de silahlarımısı belli bir fiyattan koyalalım npclere onar satsın hem fiyatlar sabtitlenir ve ucuslar hem de merchantta beklememise gerk kalmas arada canavar keseris
quote:
quote:
Alıntıları Göster
beyler myko gibi olacakmıs power up storeden parayla alınacagı icin fiyatlar büyük ihtimal düser
quote:
Orijinalden alıntı: beramuslu_kemaljoww
Alıntıları Göster
Bence Yine server dan server a değişir Eer Manes teysen biraz daha beklersin Ama cypher Ares :Beramus gibi Severlardaysan 1 hafta içinde piyasa acayip ucuzlar...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
quote:
yaw şu kiralama sistemi gib bis de silahlarımısı belli bir fiyattan koyalalım npclere onar satsın hem fiyatlar sabtitlenir ve ucuslar hem de merchantta beklememise gerk kalmas arada canavar keseris
Alıntıları Göster
walla ben tüm itemleri sattım manyak para yaptım yeni oyunda herşey ucuzlayacak elimdeki parayla zeengginnnn olacamm muahhahaha geç kaldını arkadaşlar dün bu durumu bilen herkez soyundu itemlerini sattı bende dahil
quote:
Orijinalden alıntı: similes
walla ben tüm itemleri sattım manyak para yaptım yeni oyunda herşey ucuzlayacak elimdeki parayla zeengginnnn olacamm muahhahaha geç kaldını arkadaşlar dün bu durumu bilen herkez soyundu itemlerini sattı bende dahil
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: similes
aynen
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: similes
aynen
Alıntıları Göster
bende diyomrum olmayacak. aksine pahalanacak fiyatlar.... eger test serverindeki gibi olacaksa
quote:
Orijinalden alıntı: kurukelle
bende diyomrum olmayacak. aksine pahalanacak fiyatlar.... eger test serverindeki gibi olacaksa
Alıntıları Göster
Server oturasıya ve yeni itemlar kullanıma giresiye kadar fiyatlar belki değişmez.Ama keşke satsaydım zarar etme ihtimalim yüksek ...
quote:
Orijinalden alıntı: tagopasa
Server oturasıya ve yeni itemlar kullanıma giresiye kadar fiyatlar belki değişmez.Ama keşke satsaydım zarar etme ihtimalim yüksek ...
Alıntıları Göster
%74 yarım saat oldu gibi bişe indirmeye basladıgım bide serverler gelsae tam olcak