Şimdi Ara

Ne kadara satmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Eurasia garantili, garantisi 06.11.2025 tarihine kadar devam eden PS 5 dijital CF 1216B model bir cihaz var. Satmayı düşünüyorum. 2 kolu da Eurasia garantili, biri hiç kullanılmadı. Bir kere bile. Yanında Sony Pulse 3D kulaklık var, siyah renkli ithalatçı garantili. Sol kulak pedinde biraz açılma var. Yanında bir de ASUS VG248QG 165Hz bir monitör mevcut, hepsini tek paket halinde satmayı düşünüyorum. PS5 Pro almıştım bu cihaza ihtiyacım kalmadı. Satmak içinde acelem yok yani fiyatı öldürmem gerekmiyor. Yanında bir de kullanmadığım Game Booster fire storm G918 klavye var onu da hediye etmeyi düşünüyorum. Klavye hariç toplu şekilde ne kadar fiyat istemeliyim 2. el piyasasına hakim birileri var mı?

• Okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Neden yandında agliyon ki kanki sen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eğer paket satarsanız çok uzun sürer ve ölücülerin abuk sabuk tekliflerine maruz kalırısnız. en iyisi tek tek satmak. ps5 i çift kol olarak sata bilirsiniz ama onda bile fiyat düşüyor.

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Bende fiyat düşmemesi açısından kulaklık ve içinde baba oyunlar olan PSN hesabı hediye ediyorum içinde toplanan deluxe oyunlar hariç cyberpunk2077 - FC24 - GTA5 - rdr2 - Witcher 3 - gow Ragnarok mevcut

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Ps4 kaça satmalıyım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.