Şimdi Ara

acaba keylogger mi?(taskstm.exe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    önceden yoktu şimdi olmaya başladı taskstm.exe diye birşey acılıyor pcyi başlatınca.
    bu taskstm.exe sadece kullanıcı adı yazılıyor şifre yazılıyor ve girişe basılıyor başka hiç bir butona tıklanmıyor.
    Steamdan KO oynarım bu taskstm.exe yi görev yöneticisinden kapayınca steama girince otomatik olarak giriyor çünkü parolamı hatırla gibi birşey yapmıştım direk giriyor.
    bu keyloggerse nasıl temizleyebilirim. ss atıyorum bir ilgilenirmisiniz?.Acil yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyranlıMirage -- 29 Temmuz 2016; 20:37:52 >

• Ben bi ara spy 007 keylogger kullanmıştım. Onun yuvalandığı yer; C-program files-common files-microsoft shared-DAO klasörünün içiydi. Eğer hepsi aynı düzende çalışıyorsa bunların, bi o klasörün içine bak bakalım. Ayrıca Avira free indir ve tarama yap, varsa mutlaka çıkar. Ayrıca ctrl+alt+f7 veya f11 olması lazım, açılırsa var demektir. Tabi tümü bu tuş kombinasyonu ile mi çalışır bilmiyorum. Benim kullandığım öyleydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya da bi bak istersen :

https://www.****.com/knight-online/3852067-pcnizde-keylogger-olup-olmadigini-anlama-yontemleri-buyrun.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sanırım bu linki atmaya çalışmış:
    https://www.frmtr.com/knight-online/3852067-pcnizde-keylogger-olup-olmadigini-anlama-yontemleri-buyrun.html
  • ve galiba buldu :D:D arkadaşın Avira dediği anti-virüs gerçekten cok iyi AVG yi kaldırdım ve bunu yükledim Avira iyimiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.