Şimdi Ara

ACABA NEDEN SİLİNDİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hamlet in açtığı bir konu silinmiştir, sebebini merak ediyorum acaba silinme sebebi, kırmadan dökmeden insan gibi tartışılan konu olmasımıdır?

BENCE O KONUNUN SİLİNMESİ DEMEK BİZLERE GÜVENİLMEMESİ DEMEKTİR, SİLMEK İÇİN HİÇBİR ŞART OLUŞMAMIŞTI ve OLUŞACAĞA da BENZEMİYORDU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeHTeRaN_ -- 27 Mayıs 2005, 2:50:13 >

• siyasi içerikli olduğu için silinmiş olabilir ama daha önce de böyle topicler açıldı hatta daha ağır siyaset içeren topicler açıldı,ama onlar silinmedi.garip gercekten
  • Silen arkadaş bir açıklama yapsın lütfen. Konu bir ara siyasi olacak gibi oldu ama sonra yumuşadı. Bu arada son günlerde ne kadar çok konu siliniyor.
  • mehteran sen nerdesin takip edemiyorum seni. abi yine olay olmuş muhabbetler. neyse kendine iyi bak bizi unutma heeeeee
  • az once bizim inşaat da gitti kim vurduyaa............
  • Bu forumun gittikçe tadı kaçıyor. Zaten kullanıcı sayısı gün geçtikçe azalıyor. Benzeri forumlarda şu anda buranın 3 4 katı kullanıcı var.
  • Evet, başlığı açan ve bir iki karşıt görüşlü kişide şikayetçi olmadığına göre (bunu öğrenmek hoşuma gitti) bu konunun varlığından kim neden tahatsız olmuş olabilir?.

BENİM FİKRİM ŞU: BİRİLERİ BURADAKİ KARŞIT GÖRÜŞLÜ KİŞİLERİN BİRBİRLERİNE ILIMLI YAKLAŞMASINDAN RAHATSIZ OLUP ŞİKAYET ETMİŞTİR.

Başka hiçbirşey gelmiyor aklıma

ZUĞAŞİBERE Ben neredeyse 24 saat buradayım can, asıl sen yoksun ortalıklarda. Rapli mapli abidik gubidik (benim açımdan) işlerle meşgulsun galiba, Sevgiler kardeş
  • yok be aga sınavlar var bu ara takip edemiyom. Rap bende saklı boşver saçma olsun bana lazım. sınavlar bitsin devam kaldığımız yerden.
  • İster RAP olsun ister başka birşey, ister bunları birileri beğenmesin, isterse yere göğe sığdırılmasın, ne iş yaparsan yap İYİ yap, ötesi boş. Benimki hariçten gazel okumaktır sadece. İnandığını, keyif aldığını yaşa derim can sana.
  • üye alımı durdurulsun üye seçimi yapılıp baştan başlasın
    ama topic birbirini kırmaya yürüyünce silmekte gerekir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeHTeRaN_

İster RAP olsun ister başka birşey, ister bunları birileri beğenmesin, isterse yere göğe sığdırılmasın, ne iş yaparsan yap İYİ yap, ötesi boş. Benimki hariçten gazel okumaktır sadece. İnandığını, keyif aldığını yaşa derim can sana.

sağlam adamsın sen hemşerimsin bi kere, topraksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.