https://forum.donanimhaber.com/bacagima-agda-yaptim-ss-li-9ay-sonraki-hali-eklendi--63078184 BU KONUNUN İLK SAYFASI NE YAPARSAM YAPAYIM AÇILMIYOR. KONU SİLİNMİŞ DEĞİL, KAPALI DEĞİL. BİZDEN NE SAKLIYORSUNUZ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 1 Mayıs 2021; 0:59:2 > |
BU KONU NEDEN AÇILMIYOR, FORUM BİZDEN NE GİZLİYOR???
-
-
-
GÖRMEZDEN GELEREK BENDEN KURTULAMAZSINIZ
-
ÜYELERDEN BİLGİ SAKLAMAYI BIRAKIN!
BÜTÜN VERİLERİ DERHAL YAYINLAYIN!!!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: RevengeRainÜYELERDEN BİLGİ SAKLAMAYI BIRAKIN!
BÜTÜN VERİLERİ DERHAL YAYINLAYIN!!!!
AYNEN ÖYLE
KONU DIŞI'NI SUSTURAMAZSINIZ!
-
DH yönetimi işini görsün, ilk sayfa gösterime açılacaktır.
-
sen bu konuyu nasıl buldun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sangoro
sen bu konuyu nasıl buldungüzel buldum, biraz daha üsluplu olabilirlermiş ama hoşuma gitti
bu yazdığım sadece 5. sayfadan sonrası için geçerli tabii
ÇÜNKÜ 5. SAYFA VE ÖNCESİNE ERİŞEMİYORUZ
-
@Citizen VERECEK CEVABINIZ YOK MU???
-
Bu arada benim artık insanı çıldırtan pahalılık konum 400 küsür oyla gündemde en üstteyken bir anda gündemden düştü (veya düşürüldü) ve olaydan sonra sürekli bildirim gelen konuya 4-5 kişi ancak yazdı. Benden önce gündemde olan WhatsApp'ta Atatürk'e hakaret konusu bir iki gün daha gündemde kalmayı da sürdürdü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Üzgünüm ama bu konunun ilk 5 sayfası FBI tarafından kitlenmiş olup erişime engellenmiştir. Sadece dh premium sahipleri görebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 2 Mayıs 2021; 19:32:48 > -
Sadece kgb ve cıa ulasabılıyor
-
knk bak şmdi önce çalıştıra msconfig yza tmm mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Randall AscotSadece kgb ve cıa ulasabılıyor
ÖYLE YA DA BÖYLE ULAŞACAĞIZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konudaki resimlere tıklayınca açılıyor ama mesajları göremiyoruz tabi
-
CEVAP ALMADAN BU KONUYU SALMAM
-
BEKLİYORUZ SAYIN ADMİNLER
UP
-
Ya Devlet Başa ya Kuzgun Leşe ! ! !
-
İlginç, benzer bir duruma başka bir konuda da rastlamıştım. Demek ki ilk sayfaları da silebiliyorlar. O zaman konuyu neden tutuyorlar onu anlamış değilim. Saçmasapan DH işleri, madme öyle komple konuyu kaldır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
DH yönetimi işini görsün, ilk sayfa gösterime açılacaktır. |
Üzgünüm ama bu konunun ilk 5 sayfası FBI tarafından kitlenmiş olup erişime engellenmiştir. Sadece dh premium sahipleri görebilir. |
ÜYELERDEN BİLGİ SAKLAMAYI BIRAKIN! BÜTÜN VERİLERİ DERHAL YAYINLAYIN!!!! |
güzel buldum, biraz daha üsluplu olabilirlermiş ama hoşuma gitti bu yazdığım sadece 5. sayfadan sonrası için geçerli tabii ÇÜNKÜ 5. SAYFA VE ÖNCESİNE ERİŞEMİYORUZ |
Benzer içerikler
- adını soyadını bilmediğim birini nasıl bulurum
- babuş ne demek
- buzdolabı göçük düzeltme
- ev yapımı kurabiye alan yerler
- imar tsm ne demek
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X